Archisonic® Felt - akustiske filtplader der reducerer støjen i indretninger

Archisonic® Felt - akustiske filtplader der reducerer støjen i indretninger

Ring for pris

Archisonic® er effektive akustikplader i filt. I stedet for kun at benytte ny-udvundne materialer er fremstillingen af de lyd-absorberende filtplader baseret på up-cycling af engangs post-consumer plastik flasker. Således indgår der hele 88 brugte PET flasker i en kvadratmeter akustikplade. De akustiske filtplader fås desuden i tykkelserne 12 og 24 mm samt i 32 nøje afstemte farver. Så der er nok at vælge imellem, når akustikken skal matche indretningen.


Vælg mellem 32 naturinspirerede farver

Datablad

Sidder du med et dokumentationskrævende projekt? Så er det godt, at Impact Acoustic har samlet alle tekniske informationer om Archisonic® filten i et datablad. Så her finder du på 3 sider al den information, du skal bruge om fx. miljø, akustik, brandsikkerhed, lysægtehed og NCS farvekoder.


Et ocean af muligheder

I Luzern lige ved siden af det store lager af akustiske filtplader står skæremaskinerne klar til skære efter vores tegninger. Derved åbner der sig et ocean muligheder. Helt fra rå-plader til din egen forarbejdning til de færdige akustiske produkter designet af Impact, Grape eller måske dig? Alt sammen naturligvis i de 32 attraktive farver.


Tilpasning af Archisonic® plader

Det er ikke altid muligt at lave en præcis opmåling til fx vægpaneler på forhånd. Derfor vælger vores kunder og vi ofte at skære pladerne til på pladsen. Det er faktisk overraskende enkelt:


Archisonic® og miljøet

Impact Acoustic har med et SCS certifikat dokumenteret, at der indgår mindst 60% genanvendt materiale i de akustiske Archisonic® filtplader. Derved har Impact som markedets eneste producent 100% også styr på hele værdikæden. På tilsvarende vis kan Impact fremvise Cradle to Cradle, Leed v4, Ecobau samt VOC certifikater. Så 100% ansvarlighed, 60% genbrug og 0% green washing.


Akustisk performance

Alle byggematerialer har akustiske egenskaber, da de enten absorberer, reflekterer, transmitterer eller isolerer lyd. De akustiske egenskaber skabes hovedsageligt af materialets struktur. Jo mere åbent desto mere lyd absorberer det. Den åbne struktur i Archisonic® filten gør materialet til en effektiv akustisk absorbent. For at opfylde flest mulige behov fås Archisonic® pladerne i to tykkelser, 12 og 24 mm. Når der kræves bedst mulig akustiske performance som fx i forbindelse med akustiske lofter og støjreduktion i åbne kontorer anbefaler vi normalt den på 24 mm.


Brandsikkerhed

Både 12 og 24 mm pladerne har bestået en B-s1,d0 test. Derfor har vi endnu ikke oplevet udfordringer i forhold til materialets brandmæssige godkendelse på projekter.


Hygiejne og rengøring

I modsætning til naturlige råmaterialer giver PET fibre ikke grobund til bakterier og svamp. Og siden Impact gennemfarver PET fibrene inden sammenpresningen bleger pladerne ikke ved rengøring - selv ved brug af mere agressive rengørings- og desinfektions-midler. Til den daglige rengøring anbefaler Impact konventionel desinfektionsmiddel. Mere genstridige pletter fra fx rødvin og kuglepenne kan normalt fjernes med brintoverilte.


Bestil materialeprøver nu og se det spændende støjreducerende materiale indenfor 2-3 arbejdsdage. Kun for virksomheder!

Udfyld formularen og klik på "Bestil Archisonic® Felt materialeprøver". Så sender vi prøverne afsted indenfor 1-2 arbejdsdage. Hvis du ikke i forvejen er det; vil du samtidigt blive tilføjet vores mailingliste og fremover modtage mere inspiration om design, akustik og belysning. Den samme Email adresse kun kan bruges én gang.


Persondatapolitik