Archisonic® akustiske filtplader reducerer støjen i indretninger

Archisonic® akustiske filtplader reducerer støjen i indretninger

FraDKK Call ekskl. moms

Archisonic® en effektiv akustisk absorbent. I stedet for kun at bruge ny-udvundne materialer er fremstillingen af de lyd-absorberende filtplader baseret på up-cycling af engangs post-consumer plastik flasker. Således indgår der hele 88 PET flasker i en kvadratmeter filt. De akustiske filtplader fås desuden i 28 nøje udvalgte farver - og kan derved afstemmes med de fleste indretninger.


Vælg mellem 28 naturinspirerede farver

Et ocean af muligheder

Archisonic® pladerne fås i 12 og 24 mm tykkelse. Begge tykkelser findes i de samme 28 naturinspirerede farver. I Luzern lige ved siden lageret af plader står skæremaskinerne klar til skære efter tegningerne, de bliver “fodret” med. Derved åbner der sig et ocean muligheder. Helt fra rå-plader til din egen forarbejdning, til færdige akustiske produkter designet af Impact eller Grape samt ikke mindst produkter i dit design. Alt sammen i de 28 attraktive farver.


Tilpasning af Archisonic® plader

Det er ikke altid muligt at lave en præcis opmåling til fx vægpaneler på forhånd. Derfor vælger vores kunder og vi ofte at skære pladerne til på pladsen. Det er faktisk overraskende enkelt:


Archisonic® og miljøet

Impact Acoustic har - dokumenteret med et SCS certifikat for minium 60% genanvendt materiale - som markedets eneste producent styr på hele værdikæden. På tilsvarende vis kan Impact fremvise Cradle to Cradle, Leed v4, Ecobau samt VOC certifikater. Så 60% genbrug og 0% green washing.


Akustisk performance

Alle byggematerialer har akustiske egenskaber, da de enten absorberer, reflekterer, transmitterer eller isolerer lyd. De akustiske egenskaber skabes hovedsageligt af materialets struktur. Jo mere åbent desto mere lyd absorberer det. Den åbne struktur i Archisonic® filten gør materialet til en effektiv akustisk absorbent. For at opfylde flest mulige behov fås Archisonic® pladerne i to tykkelser, 12 og 24 mm. Når der kræves bedst mulig akustiske performance som fx i forbindelse med akustiske lofter og støjreduktion i åbne kontorer anbefaler vi normalt den på 24 mm.


Brandsikkerhed

Både 12 og 24 mm pladerne har bestået en B-s1,d0 test. Derfor har vi endnu ikke oplevet udfordringer i forhold til materialets brandmæssige godkendelse på projekter.


Hygiejne og rengøring

I modsætning til naturlige råmaterialer giver PET fibre ikke grobund til bakterier og svamp. Og siden Impact gennemfarver PET fibrene inden sammenpresningen bleger pladerne ikke ved rengøring - selv ved brug af mere agressive rengørings- og desinfektions-midler. Til den daglige rengøring anbefaler Impact konventionel desinfektionsmiddel. Mere genstridige pletter fra fx rødvin og kuglepenne kan normalt fjernes med brintoverilte.


De vigtigste data samlet i en PDF

Sidder du med et dokumentationskrævende projekt? Så har Impact samlet den vigtigste information om Archisonic® filten i et datablad. Her finder du på 3 kun sider information om alt indenfor farver, størrelser, akustik, miljø og brandsikkerhed.


Bestil materialeprøver

Overvejer du Archisonic® og produkter heraf til en indretning, du arbejder med? Så er du velkommen til at bestille en ramme materialeprøver med de 28 farver:


Inspiration

Grape 12 akustik-lampe
Grape Tiles
Hanging Divisions