• Den naturfarvede softblock skærmvæg hos Dansk Design Center

Den naturfarvede softblock skærmvæg hos Dansk Design Center

Da Dansk Design Center i 2013 skulle have ny indretning i stueetagen på H.C. Andersens Boulevard i København, var der ingen skræk for at mikse farver, materialer og designs. Og det blev dygtigt gjort. For resultatet med guldfarvet folie, gul malet væg med statements, kulørte lamper og molos naturfarvede softblock rumdeler i kraftpapir blev på forunderlig vis utroligt helstøbt.

Produktliste og materialer

molo kraftpapir softblock rumdeler, isolerende guldfolie-tæpper, kulørte lamper og en masse andre vovede elementer og guf for øjenene.

softblock rumdeler »

Dansk Design Center er siden flyttet fra adressen på H.C. Andersens Boulevard og har desværre ikke længere åbent for offentligheden. Så det var godt, at vi fik taget billedet herover dengang i 2013.

Under opsætningen af den lange slangeformede softblock installation fik vi lejlighed til at skyde dette billede oppefra. Det giver et godt indblik i den storhed, molos softblock kan tilføre en indretning.

Grapes designers datter Liva demonstrerer hvor fascinerende og levende en softblock er. Øvelsen virkede nærmest meditativ på hende.

Læg mærke til kigget igennem installationen. "Overliggeren" stabiliserer vi ved at indsætte kraftige paprør som indvendig afstivning. Og det er faktisk stabilt nok til, at vi kan lave selv brede døråbninger.