Archisonic® råplader
Archisonic® råplader
Grape Cozy
Grape Cozy
Grape 12
Grape 12
Grape Float
Grape Float
Grape 60x60
Grape 60x60
Grape Tiles
Grape Tiles
Grape Lectern 3
Grape Lectern 3
Impact Acoustic® akustiklofter
Impact Acoustic® akustikvægge
Impact Acoustic® skærmvægge og bordskærme
Impact Acoustic® Chatpod kontor- og telefonbokse
Impact Acoustic® akustiklamper

Archisonic® og Impact Acoustic®

I 2014 gennemførte Grape en større undersøgelse omkring arbejdsmiljøet i danske virksomheder. Den viste, at næsten 50% opfattede akustikken som den største indretningsmæssige udfordring og dermed en trussel mod trivsel, produktivitet og innovation. Så det bestemte vi os for at gøre noget ved.

Derfor har vi siden 2014 samlet på elegante, effektive og bæredygtige produkter, der bidrager til bedre akustik. Archisonic® akustiske filtplader og Impact Acoustic® omfavner det hele.


Det første billede herover linker dig videre til en kort fortælling om de akustiske Archisonic® plader. De øvrige viser dig vej til et sortiment af akustiske lofter, vægbeklædninger, skærme og kontorbokse. Alle fremstillet med Archisonic® plader. Vi har også taget fem af vores egne produkter med i oversigten. Naturligvis fordi de også er fremstillet med Archisonic® akustiske filtplader.

Brug for hjælp?

Har du brug for sparring omkring løsning af jeres udfordringer med støj? Eller vil du blot gerne høre noget mere omkring et bestemt akustikprodukt? Så er du velkommen til at kontakte vores akustikekspert og designer:

Christian Nygaard
mobil: +45 40 646 100
mail: christian@grape.dk