Archisonic® Cotton - 100% cirkulær dekorativ akustisk vægbeklædning

Archisonic® Cotton - 100% cirkulær dekorativ akustisk vægbeklædning

Ring for pris

Archisonic® Cotton er et patentanmeldt akustisk materiale med fremragende lydabsorption og “best in class” bæredygtighed. Hver vægflise på 30 x 60 cm er således omhyggeligt sammensat af genanvendte materialer og designet til at være 100% cirkulær efter endt livscyklus.



Architonic® Cotton fliserne fås i mange lækre naturinspirerede farver og absorberer derfor ikke kun lyd, men tilføjer også en behagelig og organisk æstetik til ethvert rum.


Nøje udvalgte jordpigmenter

Det revolutionerende materiale indfarves uden brug af kemiske farvestoffer. Valget af de 24 naturlige jordpigmenterede farver er kurateret af trendspejderne hos Color Hive. Det er din sikkerhed for, at Cotton ikke kun opfylder de funktionelle krav til lydabsorption, men også byder en smuk og naturlig æstetik i tråd med tidens designtrends.



Hovedbestanddelen (73%) er cellulose udvundet af bomuldslinters*. Hele produktionsprocessen er desuden designet til at være cirkulær; med genbrug af materialer og vand samt omhyggelig minimering af spild.

* Et biprodukt fra tøjindustrien.



Bestil materialeprøver nu og se det spændende støjreducerende materiale indenfor 2-3 arbejdsdage. Kun for virksomheder!

Udfyld formularen og klik på "Bestil Archisonic® Cotton materialeprøver". Så sender vi prøverne afsted indenfor 1-2 arbejdsdage. Hvis du ikke i forvejen er det; vil du samtidigt blive tilføjet vores mailingliste og fremover modtage mere inspiration om design, akustik og belysning. Den samme Email adresse kun kan bruges én gang.


Persondatapolitik