Archisonic® Cotton - 100% cirkulær dekorativ akustisk vægbeklædning

Archisonic® Cotton - 100% cirkulær dekorativ akustisk vægbeklædning

Ring for pris

Archisonic® Cotton er en cirkulær akustik-løsning håndlavet i Italien af ​​fornyelige materialer. 100% af det akustiske absorberende materiale kan således genanvendes. Archisonic® Cotton er tilgængelig i 24 naturlige farver og absorberer ikke kun lyd, men tilføjer også en behagelig og organisk æstetik til ethvert rum.Archisonic® Cotton er 100% cirkulær. Alt genbruges ved returnering til produktionsprocessen, hvor materialet genskabes gennem en omformning og tilsætning af vand - helt uden at forringe kvalitet og egenskaber. Ikke kun én gang - men i det uendelige - og med et lavt energiforbrug.Nøje udvalgte jordpigmenter

Det revolutionerende materiale indfarves uden brug af kemiske farvestoffer. Valget af de 24 naturlige jordpigmenterede farver, der i øvrigt matcher den akustiske Archisonic® filt, er kurateret af trendspejderne hos Color Hive. En sådan opmærksomhed på detaljen sikrer, at produktet ikke kun opfylder de funktionelle krav til lydabsorption, men også tilbyder en smuk og naturlig æstetik i tråd med tidens designtrends.Hovedbestanddelen er cellulose udvundet af bomuldslinters*, som ellers var blevet kasseret. Hele produktionsprocessen er desuden også designet til at være cirkulær; med genbrug af materialer og vand samt omhyggelig minimering af spild.

* Et biprodukt fra bomuldsindustrien.Forudbestil materialeprøver nu og vær blandt de første, der får dem at se

Udfyld formularen og klik på "Forudbestil Archisonic® Cotton materialeprøver". Så sender vi prøverne afsted, så snart de er klar. Hvis du ikke i forvejen er det; vil du samtidigt blive tilføjet vores mailingliste og fremover modtage mere inspiration om design, akustik og belysning.

Alle felter skal udfyldes før end vi kan sende pakken. Bemærk også at den samme Email adresse kun kan bruges én gang.