• Akustiske skærmvægge til fleksibel indretning

Akustiske skærmvægge til fleksibel indretning

Virksomheders åbne indretninger udfordrer arbejdsmiljøet. Hvor støjgener og visuel uro går hårdt ud over produktiviteten og medarbejdernes trivsel. Derfor kan en rumdeler eller flere hurtigt blive en god investering. I boligen er det andre forhold, der gør sig gældende. Fx vil en æstetisk rumdeler som molo's softwall kunne bidrage til en fleksibel og spændende indretning.

Se hele vores sortiment af rumdelere og skærmvægge »

Tre spændende akustiske rumdelere, som hver især kan tilføre noget ekstra til jeres indretning

Hos Grape har vi en svaghed for "skæve" løsninger. Så når en rumdeler eller skærmvæg er tænkt videre end den velkendte polstrede plade på to fødder, er vi hurtige til at lade os begejstre. Og det er på den baggrund, at de tre æstetiske rumdelere herunder er endt i vores sortiment. Alle er designet til at kunne forbedre jeres akustiske forhold og dermed trivslen.

molo softwall må være verdens mest fleksible rumdeler

molo og Grape er vokset op sammen. Det tog sin begyndelse i 2005, da vi etablerede Grape og molo vandt INDEX: 05 prisen netop med deres fleksible softwall rumdeler og skærmvæg.

Forestil dig en meget stor trækharmonika, der kan blive op til 4,5 meter lang, så har du allerede en ide om, hvordan en softwall rumdeler fungerer. Det store riflede overfladereal er samtidigt en god akustisk absorbent. Derfor vil selv en enkelt softwall reducere jeres støjgener hørbart.

Mere information om molo softwall rumdeler og skærmvæg »

Grape Space rumdeler og skærmvæg i naturkork

Grape Space er Grapes bud på en bæredygtig akustisk rumdeler og skærmvæg. Den rå men også varme og venlige rumdeler er fremstillet af kun to organiske elementer. Nemlig spagnumbrunt naturkork og pulverlakeret stål. Korken låner vi fra Grape Random wall, og den organisk formede fod er laserskåret ud af et stykke massivt stål. Grape Space skærmvæggen tilfører jeres inderetning varme og sjæl med en lille lækker bid af naturen.

Mere om Grape Space rumdeler »

AKUART Stand By Me rumdeler med motiv efter eget valg

AKUART Stand By Me er en 6 cm tyk rumdeler stopfyldt med et effektivt akustisk materiale. Så den er både en meget effektiv absorbent og afskærmning. Det spændende ved Stand By Me er, at I selv kan bestemme dens udseende. Så hvad med fx en rumdeler printet med et billede af et af jeres produkter, en grøn hæk, jeres logo eller måske blot et mønster eller en ren farve efter eget valg? Det bestemmer I selv.

Stand By Me på AKUARTs hjemmeside …

Køb trygt jeres skærmvægge hos en af Danmarks førende eksperter indenfor flytbar rumopdeling og akustik!

De fire rumdelere herover fås her hos Grape. molo og Rosso repræsenterer vi endda i hhv. Skandinavien og Danmark, mens Grape Space, er vores eget design. Er I på jagt efter en mere traditionel løsning, forhandler Grape også rumdelere fra andre førende producenter. Og endelig er vi godt inde i problemstillingerne omkring rum-akustik. Så kontakt os meget gerne for mere inspiration og rådgivning.

Se hele vores sortiment af rumdelere og skærmvægge »

Christian Nygaard, Januar 2019