softwall skærmvægge
softwall skærmvægge
wood softwall - under udvikling
softblock stabelbare rumdelere
LED lys til softwall + softblock
cloud softlight pendel
cloud softlight mobile
cloud mast
urchin softlight
urchin softlight
cappello
cappello
cantilever table
cantilever table
softseating stools
softseating stools
benchwall
softseating loungers
softseating loungers
felt pad til softseating stools og benchwall
felt tote fx til softseating stools
float glasvarer

molo

Det Vancouver-baserede designstudie molo er dedikerede i deres udforskning af den spirituelle oplevelse af rum. Og selv de mindste detaljer og elementer påvirker den samlede oplevelse. Med de enestående soft-produkter har molo på den baggrund igennem mere end et årti udfordret hele den etablerede designverden med nye prisvindende design.

Grape er stolte af at have været med næsten helt fra begyndelsen - altså siden molo og softwall fik tildelt INDEX:05-prisen. Derfor er molo og Grape helt bogstaveligt også vokset op sammen. Vi føler os som en del af familien. Trods den store geografiske afstand deler molo og Grape derfor også de samme bløde værdier omkring design og rum. Der sker derfor også noget næsten magisk, når molo's soft-produkter kombineres med vores Grape’s.

molo har designet flere spændende produkter. Den største andel udgøres af soft-produkterne, herunder nogle super fleksible og smukke skærmvægge, de helt fantastiske cloud-lamper i organiske sky-former samt en serie af spændende og fleksible siddemøbler og foldeborde. Hertil kommer cappello - en lille finurlig bordlampe med en sjov historie - samt en fantastisk serie af glas kaldet float. De sidste kendt fra flere film. Fx sci fi klassikeren Tron.

Vi repræsenterer molo i Danmark, Norge og Sverige.

Kort video om molo »

Designere

Stephanie Forsythe og Todd MacAllen