cloud mast
Brands » molo »

cloud mast

designet af Stephanie Forsythe og Todd MacAllen for molo - @studio_molo - repræsenteret af Grape i Skandinavien
Ring for pris

Med cloud mast tager molo sine i forvejen betagnede cloud mobile lamper til nye højder. Helt bogstaveligt. For den lodrette mast løfter den balancerede bom med cloud mobilen næsten 4 meter i højden og byder derved på en noget usædvanlig og meget betagende lampeoplevelse.

photo by molo - @studio_molo

Fleksible pendler til det høje rum

Store pendler som molo cloud er fantastiske til at samle og markere “rum i rummet”. Fx receptionen eller loungemøblerne i det store atrium. Men når der er meget højt til loftet, er det af praktiske årsager ikke så ofte, at man benytter sig af dette virkemiddel. Indretninger med pendler nedhængt fra et loft 20 meter oppe bliver med andre ord ofte fastlåste. molos flytbare cloud softlight mast er en oplagt løsning på den udfordring.

photo by molo - @studio_molo

Meditativ balancekunst

Den skulpturelle kontruktion fungerer som en gammeldags fiskevægt. Hvor lamperne "vejes" af et eller to kugleformede lodder i forniklet bly. Lamperne er molos cloud mobile der også i sig selv er en balancekunst med tre lamper ophængt i alu-stænger og wire. Derved bliver hele installationen på samme tid stabil og let påvirkelig overfor selv små skift i rummets luftstrømme. Den samlede oplevelse er tæt på meditativ.

photo by molo - @studio_molo

Tre størrelser

Masten er altid de nævnte små 4 meter i højden; men omfanget har tre trin. Og de tre størrelser small, medium og large følger de tilsvarende størrelser fra molos cloud mobiler som er hhv. 167, 213 og hele 271 cm i diameter.

Download cloud mast specifikationer >

photo by molo - @studio_molo

photo by molo - @studio_molo