• Lysdesign og akustikregulering blev til en harmonisk helhed hos Svane Køkkenet

Lysdesign og akustikregulering blev til en harmonisk helhed hos Svane Køkkenet

Da holdet fra Svane Køkkenet kontaktede os med interesse i vores løsninger og kompetencer inden for belysning og akustikregulering, havde vi i først ingen ide om, hvor spændende et projekt vi stod overfor. Men efter den indledende dialog og et besøg i Svanes butik i Gothersgade stod det klart for os, at Svane sætter baren for kvalitet og æstetik meget højt.

Grape Float med integrerede downlights og kipbare spots kom til at spille en central rolle - både som akustikloft i det store højloftede konferencelokale og som et svævende tag over arbejdspladserne i det åbne kontor. Begge lokaler med en loftshøjde på mere end fem meter.

Til de otte centrale mødelokaler designede vi en ny loftsløsning med magnetophængte akustik-loftplader. Kombineret med skinner og spots blev lys og akustik også til en helstøbt og harmonisk løsning i disse rum.

Til grundbelysningen i kantinen valgte Svane og vi Zero Round pendler fra Panzeri (herover). Som lampe over køkkenbord og buffet viste Luftschiff pendlen fra Functionals (herunder) sig endnu engang at være det perfekte valg.

For en effektfuld og dybdeskabende belysning til blandt andet gangarealerne faldt valget på Panzeris lækre Lola spot med kip. Og vores lysekspert (Frank) var til sidst forbi for at sikre, at det endelige resultat blev som projekteret.

Byggeriets akustik-loft i mødelokalet på direktionsgangen blev suppleret med Grape Tiles på to tilstødende vægge. Derved fik vi fjernet den sidste rest af lokalets forstyrrende efterklang og skabt en hyggelig huleagtig stemning. Grape Tiles' formsprog fik vi fremhævet med Panzeris Lola spot.