Grape Float - akustikflåder med fleksibelt lys
Brands » Grape »
»
»
»

Grape Float - akustikflåder med fleksibelt lys

Designet af Frank Andersen & Christian Nygaard for Grape
Vælg produkt
FraDKK 960,00 ekskl. moms

Da loftet normalt har god plads til akustiske absorbenter, planlægges akustikken for det meste oppe fra og ned. Og da det samme gælder for belysningen, har Team Grape udviklet Grape Float - helt ny type akustikflåde, der fleksibelt forener lys og akustisk regulering i én harmonisk løsning.

Akustikflåden i 24 mm filt er sammen med 4 stk. wire grundmodulet i systemet. Og faktisk i sig selv en rigtig god akustisk løsning (klasse A). I flåden er der gjort plads til op til fire sorte lamper fordelt på to typer - en vendbar til at veksle mellem direkte lys og indirekte lys, og en justerbar spot til belysning af fx dekorative bygningselementer eller billeder. Det hele er enkelt at omkonfigurere løbende uden professionel assistance. Med Grape Float akustikflåde smelter lys og akustik på den måde sammen i én skalerbar løsning, der altid matcher behovet, hvilket både er praktisk og godt for økonomien.

Trash Hero leverer 60 plastikflasker til hver akustikflåde

Vores producent af den akustiske filtplade samarbejder med den globale bevægelse Trash Hero, som bl.a. indsamler plastikaffald i naturen. Derfor indeholder en standard Grape Float akustikflåde ca. 60 brugte plastflasker.

Specifikationer

Grape Float flåden er 1180 x 590 x 24 mm. Nedhængt mellem 100 til 400 mm fra loftet er den en effektiv absorbent (klasse A). Hver lampe har et LED-board med en lysstyrke på 1000 lumen, farvetemperaturen er 3000K, og farvegengivelsen er CRI 90+. Billederne viser Grape Float i mørkegrå, men filtpladen leveres til ordre i hele 28 forskellige farver inden for få uger. Lamperne er som standard pulverlakerede sorte. Kommer der et større antal på, kan vi også tilbyde spec. farver.

Grape Float akustikflåder kan også laves på mål

Rigtig mange indretninger kan "nøjes" med Grape Float standard akustikflåde på 118 x 59 cm. Men når arealet bliver stort, kan det nemt blive praktisk med nogle større flåder. Bl.a. fordi antallet af ophængspunkter derved falder tilsvarende og udtrykket samtidigt bliver roligere. Derfor tilbyder vi også Grape Float akustikflåder i spec. størrelser op til 240 x 180 cm - med og uden Float lamperne, der så i øvrigt kan placeres helt individuelt i pladerne. Der er naturligvis stadig 28 farver at vælge imellem og flåden er fortsat en klasse A absorbent.

Grape Float AV-edition

Mange møder, seminarer og konferencer er gået online. Derfor er behovet for faciliteter, der uden flimmer formidler tale og mimik, ikke til at komme udenom, når moderne virksomheder skal indrette sig til fremtiden.

Skærm, mikrofon, kamera og højttalere spiller naturligvis en afgørende rolle. Men selv verdens bedste AV-teknologi kommer til kort, hvis optimal belysning og akustik ikke følger med. Derfor har AV-Center og Grape arbejdet tæt sammen i udviklingen af Grape Float AV-edition - belysning og akustikregulering integreret i én samlet pakke.

Fordele ved Grape Float AV-edition:

- Diffust lys med optimal farvetemperatur på mødedeltagerne
- Dybde i rummet med fleksibel spotbelysning
- Intet lys der “blænder” kameraet
- Bedste akustik (klasse A)
- Skalerbart system med akustikplader på mål
- 28 farver giver spændende indretningsmuligheder
- Systemet kan tilpasses alle loftmikrofoner.