Impact Acoustic® akustikbelysning

Impact Acoustic® akustikbelysning

Designet og udviklet af Impact Acoustic og Prolicht
Ring for pris

Impact Acoustic udvikler sine akustiske lamper i samarbejde med østrigske Prolicht. På den måde forenes Impacts akustiske kompetencer med ekspertviden indenfor belysning. Med andre ord står vi med det bedste fra to verdener. Og som det gælder med alt andet, hvor Archisonic filten indgår, er der 32 farver at vælge imellem.Focus - god akustik og minimal blænding

For indretninger, hvor der kræves maksimalt fokus, forener denne akustiske flåde med indbygget klart arbejdbelysning med god akustik. Den højteknologiske linse sikrer en næsten usynlig lyskilde og minimal blænding. Sådan at tanker og ideer kan flyde frit.


Spark - klassiske linjer og moderne teknologi

Set på afstand har den koniske lampeskærm et klassisk udseende; men tættere på vil du opleve den iboende legende karakter, der vækker liv til ethvert rum uden at være påtrængende. Vælg mellem fem forskellige størrelser og de 32 farver, eller kombiner alle dimensioner til en spændende dynamisk installation.


Bysso - rigeligt med lys til arbejdspladsen

Den akustiske flådes integrerede linje-armatur med præcist og klart reflekteret LED lys (op til 3980 lumen) giver rigeligt med kvalitets-lys til de fleste typer arbejdsopgaver. Bysso leverer således nok lys til at skrivebordslampen i realiteten kan undværes.


Umbra Round