Impact Acoustic® akustikbelysning

Impact Acoustic® akustikbelysning

Designet og udviklet af Impact Acoustic og Prolicht
Ring for pris

Impact Acoustic udvikler sine akustiske lamper i samarbejde med østrigske Prolicht. På den måde forenes Impacts akustiske kompetencer med ekspertviden indenfor belysning. Med andre ord står vi med det bedste fra to verdener. Og som det gælder med alt andet, hvor Archisonic filten indgår, er der 32 farver at vælge imellem.Oloïd - En sjælden ener blandt akustiske lamper

Oloïd tilbyder en transformerende belysningsoplevelse, der på nytænkende vis kombinerer funktionalitet og kunstnerisk udtryk. Det innovative design og en fremragende lydabsorption, omdefinerer måden, lys og lyd interagerer på, og forbedrer atmosfæren i ethvert rum. Oloïd er samtidigt et studie i, hvad der er muligt at skabe med den akustiske Archisonic® Felt.


Focus - God akustik og minimal blænding

For indretninger, hvor der kræves maksimalt fokus, forener den akustiske flåde Focus den indbyggede belysning med god akustik. Den højteknologiske linse gør lyskilden næsten usynlig og minimerer ubehagelig blænding. Sådan at tanker og ideer kan flyde frit.


Spark - Klassiske linjer og moderne teknologi

Set på afstand har den koniske lampeskærm et klassisk udseende; men tættere på vil du opleve den iboende legende karakter, der vækker liv til ethvert rum uden at være påtrængende. Vælg mellem fem forskellige størrelser og de mange Archisonic® Felt farver, eller kombiner alle størrelser til en spændende dynamisk installation.


Bysso - Rigeligt med lys og god akustik til arbejdspladsen

Den akustiske flådes integrerede linje-armatur med præcist og klart reflekteret LED lys (op til 3980 lumen) giver rigeligt med kvalitets-lys til de fleste typer arbejdsopgaver. Derved leverer Bysso nok lys til at skrivebordslampen i realiteten kan undværes.


Umbra Round