• Grape Random hos 7N

Grape Random hos 7N

Da 7N i 2017 indrettede sig i de fantastisk smukke lokaler på Emdrupvej i København, blev løsningerne valgt med sans for detaljer, design og kvalitet. Derfor er vi hos Grape rigtig stolte af, at Grape Random Wall akustiske vægbeklædning kvalificerede sig til plads på i alt 95 kvm væg! Vi takker 7N mange gange for tilliden.

Grape Random wall består af en grundplade på 1000x500x25 mm samt nogle vandskårede klodser på 100x200 mm. De sidste bliver altid monteret i et uplanlagt mønster. Derfor navnet Grape Random Wall.

Ideen med klodserne er, at de både skal være dekorative og have en akustisk diffuserende effekt. Undersiden af klodserne er stejle for at maksimere den skygge-effekt, man opnår, når de belyses stejlt oppefra.

Korken, vi bruger, er det mest bæredygtige akustiske materiale, vi kender til. Fx er CO2 aftrykket negativt. Og fordi det eneste, der tilføres i fremstillingen er vanddamp og senere vand til vandskæringen af klodserne, er vi helt fri for tilsætningsstoffer.

Den akustiske effekt pr. investeret krone er pga af korkens relativt lave kvm pris meget høj. Så hvis I har akustiske udfordringer og godt med ledig vægplads, bliver Grape Random Wall hurtigt en rigtig god investeringen.

Grape Random Wall »