Grape Random
Grape Random
Grape Cozy
Grape Cozy
Grape Space
Grape Space
Grape 12
Grape 12
Grape Float
Grape Float
Grape 60x60
Grape 60x60
Grape Tiles
Grape Tiles
Grape Dining
Grape Dining
Grape Reception
Grape Reception
Grape Box
Grape Box
Grape Lectern 1
Grape Lectern 1
Grape Lectern 2
Grape Lectern 2
Grape Lectern 3
Grape Lectern 3
Grape Cozy mødeboks
Grape Cozy mødeboks

Grape inventar, lys og akustik

Ingen kan være uenige i at omgivelserne påvirker vores adfærd. Fx er det lettere at finde smilet frem, når solen skinner. Derfor handler alt, hvad vi gør, også om at bidrage til inspirerende omgivelser og indretninger. I vores arbejde hermed har vi erfaret, at venlige og rolige omgivelser frigiver god energi til kreativ tænkning og øget produktivitet.

Grapes løsninger indenfor inventar, belysning og akustik bygger derfor på elementer, der har vist deres værd i forhold til at skabe rum med ro og velvære. Et venligt design med bløde kurver, organiske materialer og afdæmpede naturinspirerede farver bidrager fx bedre til et inspirerende kontormiljø end skarpe kanter, syntetiske materialer og stærke farver.

Referencer

Vi er stolte af at virksomheder og arkitekter fra hele verdenen vælger vores løsninger. Som nu eksempelvis Grape Cozy mødebokse spec. udviklet til Københavns Universitet. Og Grape Lectern 2 talerstol og pult der oprindeligt var en spec. opgave til Hotel The Square i København, men siden som en standardløsning har fundet vej til indretninger verden over - fra Cleveland Clinic i Abu Dhabi til Pacific Energy Center i San Francisco og herhjemme hos LEGO i Billund. Hertil kommer at virksomheder som Tesla, Novo Nordisk Fonden, Avinor, Bruun Rasmussen, PwC, Handelsbanken, Linak, Tata og ST. Regis alle har købt en eller flere af vores Grape produkter.

Designere

Morten Voss, Troels Øder Hansen, Frank Andersen, Mathias Petersen og Christian Nygaard