Grape Lectern 2 talerstol og pult i Corian®
Brands » Grape »

Grape Lectern 2 talerstol og pult i Corian®

Designet af Christian Nygaard for Grape
Vælg farve og materiale
FraDKK 75.000,00 ekskl. moms

Grape Lectern 2 talerstol og pult i Corian® er perfekt til at indramme taleren på scenen eller værten i restauranten. Grape Lectern 2 talerstol fanger med sit enkle design opmærksomheden uden at distrahere. Designet er ligesom det gode håndværk 100% dansk. Indvendigt har Grape Lectern 2 god plads til at indholde og skjule kabler, stik og elektronik. Og bordpladen kan leveres med udskæringer til jeres AV midler.


Oprindelig designet til The Square Hotel

Vi udviklede oprindeligt Grape Lectern 2 talerstol og pult til restauranten hos The Square Hotel i København, hvilket gav inspiration til den kubistiske form. Opgaven var egentlig at finde en ny pult med hæve/sænk. Men vi følte os inspirerede af The Square navnet og kom op med det enkele kubistiske design. Siden har Grape Lectern 2 bl.a. fundet vej til et krydstogtskib, til Cleveland Clinic i Abu Dhabi og Pacific Energy Center i San Francisco (herunder) samt til LEGOLAND Hotel og Konference i Billund.


Vælger I den hvide Grape Lectern 2 talerstol, kan vi tilbyde bagbelyst logo, som det vi fx har lavet til The Square. Det skal dog tilpasses til at ligge indenfor en ramme på 300 x 100 mm og være rimeligt enkelt. Når lyset slukkes er logoet i øvrigt helt usynligt.