• Farumhus indretningen er omgivelser man vender tilbage til

Farumhus indretningen er omgivelser man vender tilbage til

Grape står for design og levering af nyt indretningskoncept for Farumhus. Overordnet er opgaven at skabe genkendelse og velvære ved at kombinere det rå med det bløde. Akustik løsninger, bløde former, organiske materialer og lys er overordnet de elementer, der får det hele til at ske hos Farumhus. Det er den slags omgivelser kunderne vender tilbage til.

Produktliste og materialer

Disk og borde i bambus, molo cloud lamper til generelt belysning og akustikforbedring, molo thinwall i Tyvek® som akustisk lysvæg, Impact random wallcover (dekorativ akustik vægbeklædning i kork), Pedrali bænk med høj ryg til forbedret akustik, Impact iPad floor stand, Buster+Punch pendler, Flos 265 væglamper, Flos UT LED spots, samt Functionals Wendela stole og barstole.

De stemningsskabende cloud lamper fra molo er en vigtig del af indretningen hos Farumhus. Billederne herover er fra hhv. Farumhus i Herlev og i Birkerød.

molo cloud softlight »

Functionals Wendela stol og barstol med mørkt træ-sæde og pulverlakeret aluminiumsstel passer som hånd i handske ind i det rå look, vi forsøgte at skabe hos Farumhus.

Functionals Wendela »

Functionals Luftschieff lampen bruger vi over disken hos Farumhus. Både fordi den designmæssigt underbygger stemningen og fordi lyset fra lampen rigtig godt fremhæver kvaliteten i Farumhus’ bagværk.

Functionals Luftschiff »