• Q8 butiksindretning i Danmark og Sverige

Q8 butiksindretning i Danmark og Sverige

Meget kort tid efter etableringen af Grape viste Q8 os kæmpe tillid og skrev kontrakt om udvikling og levering af komplet butiksinventar til deres butikker i Danmark. I dag - mere end 80 danske Q8-butikker og endnu flere svenske OKQ8 loungeindretninger senere - har vi stadig et godt forhold og nært samarbejde med Q8.

Ny food-orienteret koncept i 2019

Det nyeste resultat af det mangeårige tætte samarbejde er food-konceptet anno 2019. Her har vores designer Christian Nygaard haft en nøglerolle ved at stå for det overordnede designvalg inklusive farver og materialer samt specifikt designet af disklinjen, flere af gulvmodulerne samt det specialtilpasset LLOYD højbord fra Functionals. En utroligt spændende opgave, som vi lægger rigtig meget stolthed i.

Q8 anbefaler Grape til butiksindretning

I forbindelse med opgradering af vores butikskoncept og efterfølgende udbudsrunde valgte vi Grape som hovedleverandør af butiksindretning. De har været vores leverandør siden 2007 og har altid levet op til de forventninger og den afstemning, der blev lavet i forbindelse med samarbejdets indgåelse.

Grape har flere professionelle montørteams, og de leverer varen uden at pive; trods stramme tidsplaner. At arbejde med Grape som hovedleverandør på inventarsiden er et plus; og alle opgaver, der er stillet - små som store - er leveret. Når der sker en fejl, som ikke kan undgås, når tingene skal gå stærkt, viser Grape også her en høj kvalitet og seriøsitet. Jeg vil anbefale Grape som samarbejdspartner og leverandør af butiksindretning.

Jens Bundgaard, Teknisk Chef Q8, Kuwait Petroleum (Danmark) A/S