Grape Cabinet designet og udviklet til fremtidens indretninger
Brands » Grape »

Grape Cabinet designet og udviklet til fremtidens indretninger

Designet af Christian Nygaard for Grape
Vælg variant
Ring for pris

Grape Cabinet reolen blev designet og udviklet til parkering af de personlige filt-skuffer fra Grape Desk (se relaterede produkter nederst på siden). Men reolen kan meget mere end det. Skufferne har fx også vist sig praktiske til anden form for opbevaring. Her hos Grape, hvor vi ikke har delepladser, bruger vi fx skufferne til opbevaring af materialeprøver. Det er super praktisk, når vi hurtigt kan tage skufferne med prøver med hen til dialogen ved mødebordet.

Grape Cabinet reolen bygges op med lave bokse til skuffer samt bokse i ringbindshøjde. Designet er modulært, således at tre lave bokse flugter med én høj. Og så har reolen ingen for eller bagside fordi boksene med deres filtbagklædninger ubemærket kan vendes begge veje. Den øverste sorte skuffe-boks i billedet herover vender fx modsat de øvrige.

“Garage-lågerne” i Grape Cabinet er ikke i vejen, når de står åbne, og så kan de efter behov på få sekunder eftermonteres eller flyttes uden brug af værktøj, beslag eller skruer. Som standard er lågerne sorte. Men fordi vi bruger den akustiske Archisonic® filt er der i alt 32 farver at vælge imellem.Akustisk filt reducerer støj i kontoret

For noget tid siden gennemførte Grape en undersøgelse, der ikke så overraskende viste, at støj er det åbne kontors allerstørste udfordring. Derfor indgår der også rigeligt med støjreducerende PET-filt i Grape Cabinet reolen. Således er bagklædninger, skuffer og låger skåret i akustisk PET-filt. Så jo flere Grape Cabinet reoler, desto mindre støj i kontoret. Overvej derfor også at bruge Grape Cabinet som en dekorativ og praktisk rumdeler.


Leg med farver

Reolernes top-plader er som standard beklædt med den grå Forbo Iron linoleum, og filten er som udgangspunkt sort. Det giver et æstetisk og enkelt udtryk. Er der luft i tidsplanen og lyst til en anden overflade eller andre farver - kan der mod et lille tillæg vælges mellem alle Forbo furniture linoleum farver, Fenix nanolaminat og hele 32 forskellige filt-farver til bagklædninger, låger og skuffer.Minimalisme og gode materialer er godt for kontormiljøet - og for miljøet i det hele taget

Designmæssigt tror vi hos Grape på, at et æstetisk, minimalistisk design og gode materialer bidrager til et behageligt og tidløst kontormiljø. Grape Cabinet reolen er derfor helt uden overflødige detaljer og udført i gode gedigne materialer som linoleum, sort gennemfarvet MDF og akustisk PET-filt.

For at øge genanvendeligheden og minimere materialeforbruget er alle kanter og overflader på bokse og sokler behandlet med bivoks, som et bæredygtigt alternativ til fx laminat eller maling. Bivoksbehandlingen giver samtidigt et overraskende eksklusivt look.

Brugen af den akustiske PET-filt som låger og skuffer har gjort det muligt at lave et system helt uden beslag. Det bidrager til den æstetiske renhed og minimerer antallet af ting, der kan gå i stykker.