Archisonic materialeprøver til virksomheder

Udfyld formularen herunder og klik på "Bestil Archisonic materialeprøver". Så sender vi en ramme med de 32 lækre farver afsted til dig. Hvis du ikke i forvejen er det; vil du samtidigt blive tilføjet til vores mailingliste og fremover modtage mere inspiration om design, akustik og belysning.

Alle felter skal udfyldes før end vi kan sende pakken. Bemærk også at den samme Email adresse kan kun bruges en enkelt gang til denne on-line bestilling.Prøvekasserne er forbeholdt virksomheder

Prøvekasserne er forbeholdt virksomheder og sendes kun til virksomhedsadresser. Er du som privat interesseret i at låne eller se farveprøverne, er du meget velkommen til at kigge forbi vores studie på Dortheavej 6, 2400 København NV. Vi har ikke faste åbningstider, så ring for en god ordens skyld i forvejen.


Tænk på miljøet og send prøverne retur til genbrug

Du kan beholde prøverne, så længe du har lyst. Er det omvendt kun for at få et hurtigt kig på mulighederne, håber vi, at du vil sende dem retur til adressen nederst på denne side, når du er færdig. Så lover vi at genbruge dem.


Blot brug for en enkelt farve eller tre?

Vi har også de lækre materialeprøver liggende i løs vægt. Send derfor en mail til grape@grape.dk hvis behovet blot er nogle få eksempler.