Grape Desk skrivebord - også designet til indretninger med delepladser
Brands » Grape »

Grape Desk skrivebord - også designet til indretninger med delepladser

Designet af Christian Nygaard for Grape
Vælg variant
Ring for pris

Der sker en del omkring fremtidens kontorindretninger. Men to aspekter ændrer sig ikke foreløbigt: Vi har behov for at mødes fysisk og for arbejdsstationer, der passer til forskellige medarbejdere, deres arbejdsopgaver og virksomhedens forretningsgange. Dette har vi kigget nærmere på i forbindelse med udviklingen af Grape Desk.

Da vi designede Grape Desk gav vi den traditionelle skuffekassette to tidssvarende opdateringer: For det første hænger kassetten nu under bordpladen i stedet for at stå og fylde på gulvet. Det giver nogle indlysende ergonomiske og indretningsmæssige fordele. For det andet skuer Grape Desk med den udtagelige filt-skuffe ind i fremtiden og gør Grape Desk til den perfekte deleplads. Derfor har skuffen også plads til det personlige tastatur, mus og lidt kontorartikler. Og når medarbejderen ikke er på kontoret, parkeres skuffen i Grape Cabinet.


Udtagelig skuffe med plads til tastatur og mus gør Grape Desk til den perfekte deleplads. Skuffen opbevares i Grape Cabinet.

Rummet bag jalousiet i akustisk PET-filt har plads til Grape Dock laptop-holder samt en laptop-taske eller et par ringbind. Kabler til tilslutning af laptop trækkes gennem siden af kassetten. Derfor er der også bagerst gjort plads til en stikdåse og lidt overskudskabel.


Bordskærme med retur-pant

Grape Desk bordpladen har en slids, der både fungerer som kabelgennemføring og som holder til bordskærm eller bagkantliste i akustisk PET-filt. Uden beslag bliver det enkelt at veksle mellem de to. Og hvis I en dag trænger til nye farver i indretningen, er det også tilsvarende enkelt at skifte kulør. Køber du nye skærme eller lister krediterer vi i øvrigt en pant for dem I sender retur.Bordskærm og bagkantliste i akustisk PET-filt lukker for den bagudvendte kabelbakke. Så endelig er det slut med indkig til ledninger og uskønne transformere.


Masser af muligheder for leg med farver

Bordpladerne er som standard beklædt med Iron grå Forbo linoleum, og filten er som udgangspunkt sort. Det giver et æstetisk og enkelt udtryk. Men der er også mulighed for at lege med farven på filten og bordpladerne.

Er der luft i tidsplanen og lyst til en anden overflade eller andre farver - kan der mod et lille tillæg vælges mellem alle Forbo furniture linoleum farver, Fenix nanolaminat og hele 32 forskellige filt-farver til bordskærme, bagkantliste, bagklædninger, låger og skuffer. Selv filtfødderne under bordet kan skifte farve.Minimalisme og gode materialer er godt for kontormiljøet - og for miljøet i det hele taget

Designmæssigt tror vi hos Grape på, at et æstetisk, minimalistisk design og gode materialer bidrager til et behageligt og tidløst kontormiljø. Vores serie af skriveborde og reoler er derfor helt uden overflødige detaljer og udført i gode gedigne materialer som linoleum, pulverlakeret stål, sort gennemfarvet MDF og akustisk PET-filt.

For at booste genanvendeligheden og minimere materialeforbruget er alle kanter og reolernes overflader behandlet med bivoks, som et bæredygtigt alternativ til fx laminat eller maling. Bivoksbehandlingen giver samtidigt et overraskende eksklusivt look.

Brugen af den akustiske PET-filt som låger og skuffer har gjort det muligt at lave et system helt uden beslag. Det giver en æstetisk renhed og minimerer antallet af ting, der kan gå i stykker eller falde af.


Varianter og priser

Grape Desk findes i tre varianter: 140 x 70 cm, 160 x 80 cm og 160 x 80 cm med kassette under bordpladen. Bagkantliste og bordskærm skal tilkøbes. Kontakt os for tilbud til den indretning du arbejder med.