Grape 12 akustik-pendel
FraDKK Call ekskl. moms

God belysning og behagelige akustiske forhold er to af de vigtigste elementer, når indretninger skal skabe rammer for trivsel og inspiration. Derfor har det altid virket logisk for holdet bag Grape at kombinere lys og akustik i samme produkt - med molo cloud og Grape Float som to gode eksempler.

Da Mathias Petersen til sit bachelor-projekt i produktudvikling og teknisk integration bestemte sig for at fordybe sig i akustik og belysning, virkede det både spændende og relevant at lade projektet materialisere sig som en ny akustisk lampe for Grape. Da Mathias endte med at få 12 i sin bachelor virkede det oplagt, at introducere og døbe den nye lampe Grape 12.

Grape 12 kombinerer effektiv 12 mm akustisk filt med, E27 fatning til retrofit af LED og en heldækkende rørformet diffuser for minimal blænding. En kombination som i øvrigt giver en ekstra gevinst i form af den fine måde det diffuse lys spiller i filtens overflade - uanset farve.

Grape 12 fås i tre varianter: Small (Ø350 mm, højde 280) mm, Medium Slim (Ø370 mm, højde 400 mm) samt Medium (Ø500 mm, højde 400) mm. Standardfarverne er grøn og sort. Hertil kommer muligheden for at vælge mellem yderligere 26 farver på forspørgsel.