Grape Sofa med aftagelig top skaber fleksible rum i virksomheders indretninger
Brands » Grape »

Grape Sofa med aftagelig top skaber fleksible rum i virksomheders indretninger

Designet af Christian Nygaard for Grape
Vælg polster
Grape Box kan leveres med alle Kvadrat Hallingdal farver. De viste eksempler er kun vejledende hvad angår farvegengivelse.
DKK 62.000,00 ekskl. moms

Grapes DNA er synonymt med indbydende og venlige former. Filosofien er, at omgivelserne påvirker vores adfærd, og bløde venlige kurver får skuldrene ned og fremmer produktivitet og kreativitet gennem øget trivsel. Grape Sofa med aftagelig høj top har indbydende venlige former, der i tilgift omfavner brugerne.


Alkove stemning er bare godt

Et fremherskende synonym for den højryggede boksformede sofa er alkove sofa. Og det med god grund. Alkove-stemningen er nemlig nærværende med den høje ryg og sider. Det giver en rar følelse af tryghed og privatliv i det åbne kontor. Er alkove sofa’en derfor et element, I ønsker i jeres indretning, er Grape Sofa et specielt godt bud, fordi det omfavnende design giver følelsen af privatliv et ekstra løft. Kom gerne forbi vores studie og mærk forskellen.Grape Sofa med høj ryg er også fremtidssikret

Grape Sofa er designet med aftagelig top. Så hvis I en dag ikke har behov for afskærmningen, kan sofaen enkelt konverteres til en konventionel lounge sofa. Dermed er Grape Sofa på en gang fleksibel og fremtidssikret.Hallingdal 65

Vi har valgt at bruge Kvadrat Hallingdal 65 til Grape Sofa bl.a. fordi det slidstærke uld-polster polstrer rigtig godt på kurver. Vidst du i øvrigt, at 65 står for at Hallingdal 65 blev designet af Nanna Ditzel i 1965 og at DSB i 1980’erne polstrede togsæderne med Hallingdal 65?