Grape Box højrygget sofa
Brands » Grape »

Grape Box højrygget sofa

Designet af Christian Nygaard for Grape
Vælg polster
Grape Box kan leveres med alle Kvadrat Hallingdal farver. De viste eksempler er kun vejledende hvad angår farvegengivelse.
DKK 39.500,00 ekskl. moms

Grape DNA'et er synonymt med indbydende og venlige former. Filosofien er, at omgivelserne påvirker adfærd, og bløde, venlige kurver får skuldrene ned og fremmer produktivitet og kreativ adfærd. Grape Box højrygget sofa deler sin formgivning med Grape Reception og Grape Lectern 1 talerstol og pult.

Alkovesofa eller konventionel sofa?

Et fremherskende synonym for en højrygget sofa er alkovesofa. Og det med god grund. Alkovestemningen er nærværende med den høje ryg og giver dermed også en rar følelse af tryghed og privatliv. Derfor er det heller ikke et under, at denne type sofa er blevet så populær i indretningen af moderne virksomheder. Er dette en stemning, I ønsker i jeres indretning, er Grape Box sofa'en et specielt godt bud, fordi de runde og omfavnende former giver følelsen af privatliv endnu et løft.

Grape Box sofa er designet med løs top. Så har I ikke længere behov for ekstra afskærmning og privatliv, kan sofaen enkelt konverteres til en konventionel lounge sofa. Dermed er sofaen fleksibel og fremtidssikret, hvis indretningen ændres.