wood softwall + softblock - kommer primo 2023
Brands » molo »
»
»
»

wood softwall + softblock - kommer primo 2023

designet af Stephanie Forsythe og Todd MacAllen for molo
FraDKK Call ekskl. moms

molos fritstående skærmvæg og rumdeler softwall + softblock er en moderne og fleksibel vej til etablering af private rum i rummet. Ud over den visuelle afskærmning byder molos kendte softwall + softblock på akustiske egenskaber, der bidrager til øget trivsel og inspiration. wood softwall + softblock fremstilles med FSC® certificeret ahornfiner i en speciel finer-konfiguration, som sikrer, at den kunstneriske træ-udgave af softwall + softblock bevarer den fleksibilitet og holdbarhed, der gør den anvendelig i smagfulde indretninger, med høje krav til æstetik og stemning.

Translucent og omskiftelig

Den fine translusente finerkonstruktion med ahorn finer transporterer omgivelsernes lys. Derfor vil en wood softwall + softblock hen over dagen skifte farve og udtryk efter ændringerne i det omgivende dagslys. Og falder der direkte sollys og skygger på dens overflade vil lysets leg og skyggernes former projekteres gennem materialet på en betagende livlig og poetisk måde.

Et delikat kunstværk

wood softwall + softblock er et delikat med også anvendeligt kunstværk til din indretning. Med den rette omtanke og behandling vil wood softwall + softblock bidrage med æstetisk og poetisk afskærmning i årevis. Har du brug for en slidstærk skærmvæg, der tåler daglig bevægelse og modulering anbefaler vi dog molos softwall + softblock i Tyvek (se relaterede nederst på siden).