wood softwall - kommer snart
Brands » molo »

wood softwall - kommer snart

designet af Stephanie Forsythe og Todd MacAllen for molo - @studio_molo - repræsenteret af Grape i Skandinavien
Ring for pris

molos fritstående softwall skærmvæg er en moderne, fleksibel og enkel vej til etablering af private rum i rummet. Ud over den visuelle afskærmning byder molos kendte softwall på akustiske egenskaber, der bidrager til øget trivsel og inspiration. wood softwall fremstilles med FSC® certificeret ahornfiner i en speciel konfiguration, som sikrer, at den kunstneriske træ-udgave af den prisvindende skærmvæg bevarer den fleksibilitet og holdbarhed, der gør den anvendelig i smagfulde indretninger, med høje krav til æstetik og stemning.


Translucent og omskiftelig

Den fine translusente finerkonstruktion transporterer omgivelsernes lys. Derfor vil en wood softwall hen over dagen skifte farve og udtryk efter ændringerne i det omgivende dagslys. Og falder der direkte sollys og skygger på dens overflade vil lysets leg og skyggernes former projekteres gennem materialet på en betagende livlig og poetisk måde.Et delikat kunstværk

wood softwall er et delikat men også anvendeligt kunstværk til din indretning. Med den rette omtanke og behandling vil wood softwall bidrage med æstetisk og poetisk afskærmning i årevis. Har du brug for en slidstærk skærmvæg, der tåler daglig bevægelse og modulering anbefaler vi dog molos softwall i Tyvek (se relaterede produkter nederst på siden).