LED lys til softwall + softblock
Brands » molo »

LED lys til softwall + softblock

designet af Stephanie Forsythe og Todd MacAllen for molo - @studio_molo - repræsenteret af Grape i Skandinavien
Vælg variant
FraDKK 2.550,00 ekskl. moms

Når de hvide textile softwall + softblock rumdelere og skærmvægge får monteret indvendige LED-bånd, bliver de nærmest magiske i deres fremtoning. Det sker fordi Tyvek® materialet både er en utrolig god lysleder, som fordeler lyset rigtig godt, og fordi fiberstrukturen i materialet med LED lyset bliver fremhævet på smukkeste vis.

photo by molo - @studio_molo

Og det er ikke kun i dæmpede lys-sætninger men også i fuldt dagslys, at det indvendige lys fremhæver materialets fine fiberstruktur og topper op med endnu mere dybde og stemning til en i forvejen smuk og betagende skærmvæg. Dæmpes lyset i rummet, kommer den lysende softwall og softblock skærmvæg til at virke som en betagende lysende skulptur.

photo by molo - @studio_molo

Lysende softblock installationer skaber en helt speciel og meget betagende effekt.

Der er i alt 6 varianter at vælge imellem. Altså i sæt med 1-3 stk. LED-lyskæder alt efter, hvor meget lys man ønsker samt i to farvetemperaturer - en varm (2700 Kelvin) og en neutral (4000 Kelvin). Ni ud af ti vælger det varme lys.

photo by molo - @studio_molo

LED-båndet trækkes enkelt gennem de indvendige kanaler i softwall og softblock i takt med at skærmvæggen trækkes ud i sin fulde længde.

Har kun effekt sammen med hvide softwalls og softblocks. Bemærk også at LED lyskæden skal afmonteres inden softwall’en kan pakkes sammen.