cantilever table foldebord
Brands » molo »

cantilever table foldebord

designet af Stephanie Forsythe og Todd MacAllen for molo
FraDKK Call ekskl. moms

Stephanie Forsythe og Todd MacAllen designede cantilever table med tanke på fleksible arbejdsområder, konferencecentre og events. Men den fleksible genopfindelse kan naturligvis også bruges som et smukt og unikt foldebord hjemme eller i virksomheden. Foldebordets base bygger på samme ekspanderbare honeycomb-konstruktion som de øvrige soft-produkter. cantilever bordet åbnes derfor som en vifte og samles med de magnetiske endepaneler. Bordet findes i tre højder - sidde og stå. Vælg mellem cantilever table base i sort, brun og indigo kraftpapir eller i hvid Tyvek®. Standardbordpladerne findes i MDF, sort eller natur, og i marmor, men fremstilles ofte efter ønske og behov.

cantilever foldebord med rund bordplade

En enkelt cantilever table base kan bære en bordplade på Ø95 – Ø120 cm. Vi kan speciallave den 100% efter jeres ønske, eller vi kan tilbyde standardløsninger i MDF eller marmor fra molo. Der er seks siddepladser omkring et Ø120 cm bord, som også giver den bedste afstand til centerbasen.

Det runde bord er et godt sted at dele tanker og ideer. Et glas i midten kan fx fungere både som blyantsholder, vase og som omdrejningspunkt for en stak tegnepapir. Det runde papir kredser omkring glasset, mens tanker bliver udviklet og udvekslet.

cantilever foldebord brugt modulært

En modulær brug af cantilever bordet er, når flere baser kobles sammen, men bordet kan bruges på rigtig mange andre interessante måder. Fx hvis I har brug for et langt konferencebord eller måske en disk, der slanger sig gennem receptionen eller butikken - i stå- eller siddehøjde.

cantilever modulære bordplader byder stort set på fleksibilitet i det uendelige. En standardpakke* med seks modulære plader og to baser kobles sammen med magneter enten til en rund ring på Ø240 cm eller til andre kreative former og konfigurationer. Flere sæt kan endda arbejde sammen, hvis resultatet skal blive rigtig stort.

*Kun i MDF

Download filer og billeder