Impact Acoustic® akustikvægge

Impact Acoustic® akustikvægge

Ring for pris

Hvis I har udfordringer med for meget rumklang i jeres indretning, mangler I helt sikkert akustiske absorbenter. Hvis der er ledig plads på væggene, kan de effektive akustikvægge i Archisonic® Cotton og Archisonic® Felt fra Impact Acoustic® reducere generne betragteligt - både bæredygtigt og æstetisk.


Archisonic® Cotton akustikvægge

Archisonic® Cotton akustikvægge er fremstillet af overskudsmateriale fra tøjindustrien. Archisonic® Cotton har fine akustiske egenskaber og reducerer derfor støj i indretninger effektivt i hele talefrekvensområdet. Materialet og dets indfarvning med jordpigmenter giver Archisonic® Cotton akustikvægge et lækkert, organisk udtryk.Archisonic® Felt akustikvægge

Impact Acoustic® akustikvægge i Archisonic® Felt findes i to tykkelser: 12 mm og 24 mm. Ved montage direkte på væg anbefaler vi altid 24 mm. Er der mulighed for at opsætte akustikvæggene med afstand til væggen og/eller på andre akustikmaterialer - som f.eks. mineraluld - er 12 mm filten også effektiv som absorbent. Akustikvæggene fås i de mange lækre Archisonic® Felt farver samt i mange spændende og dekorative mønstre. Herunder er nogle eksempler.


Tapis
Stream
Bau
Akustikvægge er et effektivt værktøj, når støjen i stort set alle typer indretninger skal bekæmpes.

Vertigo
Vertigo Irregular
Contour
Cottage
Facet
Fishbone
Flow
Fon
Gatsby
Kingscross
Loop
Maya
Maze
Pass
Prisma
Tabula
Vela

Grape Tiles akustikvæg

Billedet herover viser Grape Tiles akustikvæg, designet af Morten Voss og Troels Øder Hansen for Grape. Fliserne i Grape Tiles hænges let vinklet på en metalramme. Derved opnås der akustiske fordele i form af øget absorption på grund af luften mellem flisen og rammen, samt en let opadrettet refleksion af den resterende støj.Akustikvægge i 36 naturinspirerede farver

Med Impact Acoustic® akustikvægge i Archisonic® Felt og Grape Tiles får I robuste akustikvægge fremstillet af et af de allerbedste akustiske PET-filtmaterialer på markedet. Det betyder, at der er 100 % styr på kvaliteten, at bæredygtigheden er i top og veldokumenteret, samt at der følger et B-s1,d0 brandcertifikat med. Med hele 36 naturinspirerede farver at vælge imellem findes der sandsynligvis også mindst en, der passer til jeres indretning.