Impact Acoustic® akustiklofter

Impact Acoustic® akustiklofter

FraDKK Call ekskl. moms

For at opnå god akustik i en indretning skal der bruges overraskende mange kvadratmeter lyd-absorberende materiale*. Så hvis loftet i en indretning ikke i forvejen er dækket af en effektivt akustisk absorbent, kan det være et godt sted at indlede kampen mod støjgener.

Impact Acoustic® akustiske bafler

De lodrette akustiske bafler er populære i industrien af praktiske årsager og fordi de effektivt forhindrer lyden i at retouchere hen under loftet. Praktikken går især på enkel adgang til installationer og fri passage til ovenlys. Til kontorer og andre typer indretninger bidrager akustiske bafler også med spændende designmæssige muligheder - og når det gælder bafler fra Impact Acoustic® i hele 26 naturinspirerede farver.

Morph wave bespoke baffel
Wave baffel
Edge baffel

Impact Acoustic® akustikflåder

Vandrette akustiske flåder er også effektive støjdræbere. Og takket være luften mellem flåden og det faste loft er akustiske flåder langt mere effektive end akustiske plader monteret direkte på loftet. Selv så lidt som 5 cm luft giver et effektivitetsboost. Med Impact Acoustic® flåder i 24 mm Archisonic® filt opnås højste klasse (A) med 10-40 cm luft. Vælg mellem standardprodukter eller få lavet jeres akustiske flåder på mål og i eget design.

Firkantede flåder
Runde flåder
Sail forest flåder

Grape Float akustikflåde med mulighed for lys

Billedet herunder viser vores egen Grape Float over et af mødebordene i Grape studiet. Ideen med Grape Float er at tilbyde en fleksibel kombination af akustikregulering og belysning. Grape Float er med de samme Archisonic® akustikplader, som bruges i akustikflåderne fra Impact Acoustic®. Mere ...

Grape FLOAT

Akustiklofter i 28 naturinspirerede farver

Impact Acoustic® akustiklofter og Grape Float er fremstillet i de akustiske Archisonic® filtplader. Så uanset om I ønsker, at lofterne skal være i nordic pine, moss eller i en af de øvrige 26 farver, er valget helt frit. Farveoversigt ...

* Så meget akustikmateriale er der behov for

Bygningsreglementet foreskriver, at der i åbne kontorer skal bruges 1,1 x gulvarealet ækvivalent absorbtionsareal. Så hvis et kontor er 100 kvm, skal det ækvivalente absorbtionsmateriale være 110 kvm. Og hvis de lyd-absorberende materialer fx opsuger 50% af lyden i snit, er behovet 220 kvm.