Impact Acoustic® akustiske loftbafler

Impact Acoustic® akustiske loftbafler

Ring for pris

De lodrette akustiske bafler er populære i industrien af praktiske årsager og fordi de effektivt forhindrer lyden i at retouchere hen under loftet. Praktikken går især på enkel adgang til installationer og fri passage til ovenlys. Til kontorer og andre typer indretninger bidrager akustiske bafler også med spændende designmæssige muligheder - især tilfældet når det gælder bafler fra Impact Acoustic® og Grape i hele 32 naturinspirerede farver.

Grape 60x60 puster nyt liv i standard 60x60 modullofter
Akustiske bafler giver designmæssige muligheder - her svunget ned af væggen
Akustiske bafler i kantinen hos Bergen Rådhus
Impact Acoustic® tager egen medicin - her akustiske bafler i hovedkontoret i Luzern

Akustiske bafler i mindre docer

Måske I ikke har brug for eller lyst til et fuldt dækkende akustik-loft? I så fald tilbyder vi også akustiske bafler i form af mindre løsninger ophængt i wire-systemer. Brug dem fx til at sætte ind hvor behovet er størst.

Nebula baffelloft nedhængt i wire

Akustiklofter i 32 naturinspirerede farver

Impact Acoustic® akustike loftbafler og Grape 60x60 er fremstillet i de akustiske Archisonic® filtplader. Så uanset om I ønsker, at lofterne skal være i nordic pine, moss eller i en af de øvrige 30 farver, er valget helt frit.Så meget akustikmateriale er der behov for

Bygningsreglementet foreskriver, at der i åbne kontorer skal bruges et ækvivalent absorbtionsareal svarende til 1,1 gange gulvarealet. Så hvis et kontor er 100 kvm, skal det ækvivalente absorbtionsmateriale være 110 kvm. Og hvis de lyd-absorberende materialer fx opsuger 50% af lyden i snit, er behovet faktisk 220 kvm. Derfor giver det også sig selv, at et akustikloft sjældent kan stå alene. Især når der er høj til loftet; hvor behovet for supplerende absorbenter på væggene stiger.