Impact Acoustic® Chatpod kontor- og telefonbokse

Impact Acoustic® Chatpod kontor- og telefonbokse

Designet af Jeffrey Ibañez
Vælg variant

Chatpod serien fra Impact Acoustic omfavner alt fra den lille telefonboks Chatpod 185 til 6-personers mødeboksen Chatpod 1200. Alle Chatpod størrelserne er indvedigt og udvendigt beklædt med Archisonic® akustisk filt. Ud over den gode akustik giver det 32 naturinspirerede farver at vælge imellem. Sådan at boksen kan matche den øvrige del af jeres interiør.


Hæve/sænke-bordpladen i Chatpod 300 bidrager til fleksibiliteten i jeres indretning. Chatpod 300 er således perfekt til uforstyrrede telefonopkald, videokonference samt siddende fokusarbejde. Og hæve/sænke-funktionen sikrer, at kameravinklen altid kan sættes perfekt til video-møder på laptop.


De medfølgende borde og bænke i Chatpod 350, Chatpod 700 Bench og Chatpod 1200 Bench giver god komfort til siddende fokusmøder for 2 til 6 personer; afhængigt af hvilken Chatpod model I vælger.


Højbordet i Chatpod 700 High og Chatpod 1200 High er perfekt at samles omkring til stående uformelle fokusmøder for op til 6 personer (Chatpod 1200). Stående møder er kortere og mere effektive end siddende - og gode for sundheden.Chatpod og miljøet

Impact Acoustic markedsfører Chatpod-serien som de mest bæredygtige bokse på markedet. Vi har ikke fået lavet en fuld benchmarking - men bæredygtighedslisten er bestemt solid og overbevisende: Fabrikken i Schweiz opvarmes med produktionsspild, og maskinerne drives af vandkraft. Archisonic filten indvendigt og udvendigt er fremstillet med minimum 60% post-consumer plastikflasker, kernen er i genbrugspap, gavlene fremstilles af savsmuld, gulvtæppet er i genbrugsmaterialer, og lydisoleringen er af gamle bildæk.


Nem og hurtig montering

Alle Chatpods kommer med en letforståelig monteringsvejledning - og del-komponenterne er færdigsamlede inden afsendelse. Derfor kan montering på stedet let udføres af to personer uden ekspertviden. Montagetiden er 20 - 120 minutter afhængigt af model.