Impact Acoustic® Chatpod telefonbokse og møderum

Impact Acoustic® Chatpod telefonbokse og møderum

Designet af Jeffrey Ibañez
Vælg produkt

Chatpod serien fra Impact Acoustic omfavner alt fra den lille telefonboks Chatpod 185 til 6-personers mødeboksen Chatpod 1200. Alle Chatpod størrelserne er indvedigt og udvendigt beklædt med Archisonic® akustisk filt. Ud over den gode akustik giver det på den udvendige side 28 naturinspirerede farver at vælge imellem. Sådan at boksen kan matche den øvrige del af jeres interiør.


Hæve/sænke-bordpladen i Chatpod 300 bidrager til fleksibiliteten i jeres indretning. Chatpod 300 er således perfekt til uforstyrrede telefonopkald, videokonference samt siddende fokusarbejde. Og hæve/sænke-funktionen sikrer, at kameravinklen altid kan sættes perfekt til video-møder på laptop.


De medfølgende borde og bænke i Chatpod 350, Chatpod 700 Bench og Chatpod 1200 Bench giver god komfort til siddende fokusmøder for 2 til 6 personer; afhængigt af hvilken Chatpod model I vælger.


Højbordet i Chatpod 700 High og Chatpod 1200 High er perfekt at samles omkring til stående uformelle fokusmøder for op til 6 personer (Chatpod 1200). Stående møder er kortere og mere effektive end siddende - og gode for sundheden.Nem og hurtig montering

Alle Chatpods kommer med en letforståelig monteringsvejledning - og del-komponenterne er færdigsamlede inden afsendelse. Derfor kan montering på stedet let udføres af to personer uden ekspertviden. Montagetiden er 20 - 120 minutter afhængigt af model.