Impact Acoustic® skærmvægge
Ring for pris

Når åbne indretninger zone-opdeles med akustiske skærmvægge og bordskærme, sker der to gode ting med rum-akustikken. For det første reduceres efterklangen og dermed støjgener. For det andet udviskes tale over afstande, så man ikke bliver tvangsindlagt til at følge med i alle samtaler. Det er lige præcis det skærmvæggene fra Impact Acoustic® kan. Og da de alle fås i de 32 attraktive Archisonic® farver, er der også en skærmvæg, der matcher farverne i jeres indretning.Asto Bubbles skærmvægge med hvide fødder
Asto Matrix skærmvægge med sorte fødder

Asto er Impacts klassiske fritstående skærmvæg. Den centralt placerede pladefod giver indretningsmæssige friheder. Både fordi skærmene uden kolliderende fødder kan opstilles i rette vinkler og fordi pladefødder bare er mindre i vejen end traditionelle fødder.


Motus skærmvæg på hjul

Både hjulene og de udskårne trækhåndtag vidner om, at Motus skærmvæggen er designet til indretninger med fleksibiliteten i højsædet.

Motus skærmvæg på hjul

Grafo skærmvæg

Grafo kombinerer skærmvæg og whiteboard-tavle. Med hjulene bliver den mobil og nem at flytte i kontoret, klasselokalet eller i møderummet.

Grafo skærmvæg

Paling skærmvæg

Skærmvægge i 32 naturinspirerede farver

Impact Acoustic® skærmvægge og bordskærme er fremstillet i de akustiske Archisonic® filtplader. Så uanset om I ønsker, at skærmene skal være i Nordic Pine, Moss eller i en af de øvrige 30 farver, er valget helt frit.