Impact Acoustic® partitions
FromDKK Call ex. VAT

Når åbne indretninger deles i zoner med akustiske skærmvægge og bordskærme, sker der to gode ting med rum-akustikken. For det første reduceres den efterklang og støj. For det andet reduceres taleforståeligheden over afstand, så alle ikke bliver tvangsindlagte til at følge med i alle samtaler. Derfor er en god opdeling med skærmvægge og bordskærme ofte godt for både produktivitet og trivsel.


Impact Acoustic® fritstående skærmvægge

De fritstående skærmvægge fra Impact Acoustic® har god akustiske effekt. Fordelen ved fritstående skærmvægge er fleksibiliteten. Så hvis I jævnligt optimerer jeres indretning, er de friststående skærmvægge nok det bedste valg. Skærmvægge fra Impact Acoustic® fås i de 32 Archisonic® farver.

Motus skærmvæg på hjul
Asto fristående skærmvæg
Murus skærmvæg

Impact Acoustic® bordskærme

Vi anbefaler bordskærme som et godt supplement til den øvrige afskærmning i indretningen. Fordelen ved bordskærme er, at de er ekstra effektive, fordi de sidder lige præcis der, hvor en god del af talestøjen opstår. Som det gælder skærmvæggene fås bordskærmene også i 32 farver.

Full wrap bordskærm
Left wrap bordskærm
Full moon bordskærm
Infra bordskærm
Supra bordskærm

Skærmvægge i 32 naturinspirerede farver

Impact Acoustic® skærmvægge og bordskærme er fremstillet i de akustiske Archisonic® filtplader. Så uanset om I ønsker, at skærmene skal være i nordic pine, moss eller i en af de øvrige 30 farver, er valget helt frit.