Brands » Grape »

Grape Float vendbar downlight

Designet af Frank Andersen & Christian Nygaard for Grape
Vælg variant
DKK 1.285,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 4 til 6 uger
Varenr.:
GR-FLOAT-SPR
Specifikationer

Total længde: 11 cm
Diameter: 6,5 cm
Output: 1000lm
Strømforbrug: 12W
Farvetemperatur: 3000K RA>90
Lysspredning: 60 grader

Lysstyring

I en større installation styres lysstyrken med antallet af downlights. Hertil kommer muligheden for professionel styring med DALI (spørg din elektriker eller os).

Grape Float akustikflåder og lamper er en helstøbt løsning, der forener det gode akustiklofts støjreducerende egenskaber med både grund- og effektbelysning samt et råt og enkel design, der giver kig til bygningsdetaljer.


Grape Float fås både i speciel mål op til 180 x 240 cm samt i en standard størrelse på 84 x 150 cm. Den sidste er god til at “lægge låg på” arbejdspladser.


Fuld tryk på gode de egenskaber

Den akustiske plade, der indgår i Grape Float er skåret ud af en Archisonic® Felt plade. Det betyder, at den støjreducerende effekt er høj (klasse A), at den er brandhæmmet (B-s1,d0) og yderst bæredygtig. Flåden er fx fremstillet med mindst 60% post-consumer plastikflasker og er cirkulær. Og alle de gode egenskaber er naturligvis veldokumenterede.


Herover: Til indretninger hvor flåderne også kan betragtes oppefra, leveres de med, det vi kalder en driver-bro. Den skaber orden ved at skjule driverne. Derfor er Grape Float lamperne også med to flanger, der virker som ledningsoprul. Mere ryddeligt bliver det vist ikke.Der er nok af farver at vælge imellem

Grape Float pladen fås i rigtig mange gode farver. Fra stemningsfulde og behagelige jordfarver til pang-farver med tryk på. Så det er nemt at få Grape Float til at blende ind. Uanset om det er et kontor, en natklub eller et klasselokale, der skal indrettes.Grape Float lamper

Grape Float lamperne fås i to varianter: Et downlight med 60 graders spredning til grund- og arbejdsplads-belysning samt et kipbart som med 30 graders spredning til effektbelysning. Begge lampetyper farve en farvetemperatur på 3000K og en CRI værdi på 90+. Grape Float lamperne er fremstillet i Danmark og designet af Grape.