Brands » molo »

softwall skærmvæg, højde 183 cm, længde 2 - 4,5 meter, indigo kraftpapir

designet af Stephanie Forsythe og Todd MacAllen for molo - @studio_molo - repræsenteret af Grape i Skandinavien
Vælg højde
Vælg farve og materiale
DKK 13.700,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 3 til 4 uger
Varenr.:
SW-P-BU-06-09
Størrelse

Længde: 2 - 4,5 meter
Højde: 183 cm
Tykkelse: 23 cm

Farve

Indigo blå

Materiale

Kraftpapir giver rumdeleren et smukt og venligt organisk udtryk. Tåler ikke vand og har i øvrigt samme egenskaber som kraftigt karton.

molo softwall er fleksible og multifunktionelle akustiske skærmvægge, som funktionelt og æstetisk skiller sig ud fra mængden med et legende let og drømmeagtigt udtryk. Den smukke design-prisvindende* skærmvæg, der kan blive op til 4,5 meter lang, fylder kun 5 cm i sammenpresset tilstand. Udfoldet kan den stå lige eller formes med bølgende kurver.


Giver en form for visuel ambient fred og ro.
Hvem fanden har ikke brug for det!

- Thomas Blachman


photo by molo - @studio_molo


Også en akustisk skærmvæg

Støjen i åbne indretninger er ofte en udfordring. Fx for arbejdsmiljø'et i kontoret hvor medarbejdernes koncentration og trivsel påvirkes negativt af støj og visuel uro. Den riflede overfladestruktur på molos softwall skærmvæggen absorberer støj (aw 0,5) og forbedrer derved rum-akustikken mærkbart. Ingen skærmvæg kan stoppe lyden helt. Men akustiske skærmvægge som softwall tager toppen af udfordringen og udvisker uvedkommende tale mærkbart. Den smukke skærmvæg er derfor også populær til fleksibel opdeling af restauranter.


photo by molo - @studio_molo


Det handler om opfattelsen af rum

molo softwall skærmvæg er skabt af den canadiske arkitekt- og design-duo Stephanie Forsythe og Todd MacAllen. De to har sammen vundet flere internationale designpriser for deres fine arkitektur og funktionelle produkter. Parrets designmæssige afsæt er, at selv de mindste elementer påvirker den samlede opfattelse af rum. En tanke der mærkes tydeligt, når en softwall skærmvæg foldes ud i sin fleksible længde på 2 til 4,5 meter og derved på en betagende måde skaber rum med ro og plads til ekstra fordybelse.


photo by molo - @studio_molo


Skærmvægge i flere materialer, størrelser og farver

softwall fås i kraftpapir og Tyvek® samt i højderne 152 cm, 183 cm, 244 cm eller 305 cm (den højste dog kun i Tyvek®). Og med mulighed for at vælge mellem farverne hvid, aluminium, sort, brun eller indigo blå er der altid en softwall, som matcher jeres indretning.


photo by molo - @studio_molo


softwall skærmvæg i kraftpapir

Ønsker du et organisk udtryk i indretningen, er softwall skærmvægge i kraftpapir et oplagt valg. De findes i skiffersort, indigo og en fin naturbrun variant samt i højderne 152 cm, 183 cm og 244 cm. Kraftpapiret indeholder genbrugsfibre og er 100% genanvendeligt. I forhold til sin størrelse forbruger softwall skærmvæggen kun en lille mængde materiale (1% i fuld længde). Egenskaber der gør softwall i kraftpapir til en af de mest bæredygtige skærmvægge, vi kender til. Hvilke også blev anerkendt i 2005 med INDEX: prisen Design to Improve Life, overrakt af H.K.H. Kronprins Frederik.


photo by molo - @studio_molo


softwall skærmvægge i Tyvek®

Du genkender måske Tyvek® materialet fra sikkerhedskuverter, festivalarmbånd eller underlag til tage. Tyvek®, der er fremstillet af valsede PET-fibre, er utroligt slidstærkt, antistatisk, UV-bestandigt og vandfast. Egenskaber, der tilsammen gør molos softwall skærmvægge i Tyvek® til en langtidsholdbar og derfor bæredygtig løsning. Materialet tåler endda aftørring med en opvredet sæbeklud, så selv den hvide softwall kan holdes ren og pæn. softwall skærmvægge i Tyvek® findes i højderne 152 cm, 183 cm, 244 cm og 305 cm. Du kan vælge mellem den let translucente hvide, den sorte indfarvet med bambusblæk eller den metalliske alu-coatede. Til større indretninger kan vi tilbyde softwall i Tyvek® i spec. farve.


photo by molo - @studio_molo


Poetisk og stemningsfuldt lys

Når du vælger softwall skærmen i den hvide translucente Tyvek®, har du mulighed for at give din indretning en stemningsskabende glød. Skærmvæggen kan nemlig oplyses indefra med varmt (2700K) eller neutralt (4000K) LED-lys. Det ambiente og integrerbare LED-lys tilføjer en nærmest poetisk dimension til skærmvæggen og jeres indretning.

photo by molo - @studio_molo

* Bland andet INDEX: Design to improve life prisen (i dag The Index Project) uddelt af H.K.H. Kronprins Frederik i København i 2005.