• Gubi

Gubi

Gubi af en af danmarks absolut førende producenter indenfor designorienteret inventar og belysning. Hvor mange danske producenter følger moden har Gubi udviklet deres eget stærke DNA og filosofi. Hvilket også den bæredygtige retning, vi anbefaler hos Grape.

Du vil derfor ofte kunne finde Gubi møbler og lamper, når Grape har været med inde over en indretning. Og ikke kun pga det bæredygtige men også fordi Gubi's fine afrundede formsprog og materialevalg på møbler og lamper passer perfekt til vores design-filosofi om, at bløde former bør indgå i indretninger, der med ro og velvære fx skal frigive kreativ energi. Noget vi kan fortælle meget mere om. Så giv os endelig et kald og og få den fulde forklaring og selvfølge kyndig rådgivning omkring jeres valg af Gubi løsninger.

Designere

Gamfratesi, Space CPH, Gubi Olsen, Komplot Design, Paul Leroy, Henning Larsen Architects, Jacques Adnet, Oliver Schick, Bonderup & Thorup og Greta M. Grossman.

Gubi website

Inspiration

Gubi 3D Chair stolen med sorte ben i godt selskab med Gubi Modern Line Sofa i velour og Bestilte BL9 pendel. Gubi Modern Line Sofa er i øvrigt en af vores favoritter, når vi skal foreslå stemningsskabende møbler til restauranter.

Gubi Masculo stolens formsprog har talt til noget i os, lige siden vi så den første gang på Stockholm Furniture Fair. Det må være et eller andet med de bløde linjer i kombination med et samlet maskulint udtryk.

Gubi website