• Humanscale kontorstole

Humanscale kontorstole

Første gang Humanscales kontorstole fangede vores opmærksomhed, var i forbindelse med en Salone del Mobile i Milano. Det er efterhånden en del år siden. Men vi husker stadig oplevelsen. Det var både det utroligt enkle bløde design og funktionaliteten, vi faldt for.

Det enkle "skandinaviske" design taler for sig selv. Det specielle ved funktionaliteten er at den indbyggede automatik gør det enklere at sidde korrekt. Og med den hurtige og enkle betjening bliver det også muligt at lade flere deles om den samme stol. Hvilket jo passer perfekt til tidens fleksible indretningsformer.

To favoritter fra Humanscale

Humanscale har et bredt sortiment af ergonomiske kontostole. Men vi har alle vores favoritter. Herunder vores.

Humanscales Diffrient World kontorstol (herover) designet af Niels Diffrent vender op og ned på principperne omkring hvordan en god kontorstol skal fungere. Hvor mange kontorstole er udstyret med en masse kryptiske dreje-, tryk- og hiveanordninger, har Diffrent World fået automatik. Derfor finder du kun to knapper på stolen: En til højden og en til sædedybden. Modstanden i vippet justerer sig ubemærket efter brugerens vægt og den fleksible figursyede netryg giver perfekt lændestøtte til alle uden indstilling.

Sædet på Diffrient World kontorstol er også alt andet end traditionelt. Der er faktisk ikke rigtig et sæde. Kun stof eller net udspændt mellem siderne på stolen. Derved bliver forkanten af sædet så blødt og eftergivende, at blodgennemstrøningen til brugerens ben aldrig generes. Godt tænkt Niels!

Køb Diffrient World kontorstol >

Liberty kontorstolen er ligesom World stolen designet af Niels Diffrient. Hvor funktionaliteten og automatikken er den samme, er sædet mere traditionelt af den polstrede slags. Materialevalget på Liberty kan for nogle virke i en lidt højere klasse. Men smag og behag er ligesom prisen også forskellig.

Se flere kontorstole på Humanscales hjemmeside >