Grape Reception med front i laserskåret bølgepap
Brands » Grape »

Grape Reception med front i laserskåret bølgepap

Designet af Christian Nygaard for Grape
Vælg farve og materiale
DKK 58.000,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 6 til 8 uger
Varenr.:
GR-RECP-CC
Farver og materialer

Front: Brunt laserskåret bølgepap
Top and sokkel: Sort malet stål
Bordplade: Sort gennemfarvet MDF med sort linoleum

Specifikationer

Højde: 103 cm
Dybde: 110 cm
Længde: 180 cm

Linak DESKLINE®

Vi bruger Linak DESKLINE® høj kvalitets 0 Watt løftesøjler til de integrerede hæve/sænke arbejdspladser i alle vores receptioner, pulte og talerstole.

Grape Reception har fået bløde kurver for at være en receptionsdisk, der med et venligt udtryk byder virksomhedens besøgende velkommen. De samme overvejelser ligger bag de to materialevalg. Den hvide silkematte front i Corian® signalerer renhed og fronten i laserskåret bølgepap er en bæredygtig fortælling i sig selv.


Grape Reception er enkel at indrette med

En sidegevinst er, at den buede front på Grape receptionsdisken gør den enkel at indrette med. Det ser nemlig harmonisk ud, uanset om den står på skrå eller lige i lokalet. Har I brug for flere pladser i receptionen, virker det også langt bedre at indrette med flere enkelte diske frem for med én stor samlet “fæstning”. Det gør nemlig indretningen mere åben, og som en ekstra gevinst kan I bedre rejse jer og komme jeres gæster i møde frem for at "gemme jer" bag en stor disk.Arbejdstilsynet smiler og nikker

Grape Reception leveres med hæve-/sænkestel og overholder til punkt og prikke arbejdstilsynets retningslinjer for indretning af fuldtidsarbejdspladser. Og det integrerede hæve-/sænkestel er solidt fastgjort i receptionsdiskens sokkel. Det sikrer, at bordpladen altid holder den samme afstand til front of sider. Hvilket både er godt for æstetikken og sikkerheden.