Grape Lectern 2 talerstol og pult, Corian® Glacier White
Brands » Grape »

Grape Lectern 2 talerstol og pult, Corian® Glacier White

Designet af Christian Nygaard for Grape
Vælg farve og materiale
DKK 75.000,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 4 til 6 uger
Varenr.:
GR-LEC2-GW
Farver og materialer

Front: 12 mm Corian® Nocturne
Bordplade: Sort linoleum
Base: Sort malet steel

Specifikationer

Højde: 110 cm
Bredde: 85 cm
Dyde: 62 cm

Mulighed for bagbelyst logo

Til Corian® Glacier White fronten kan vi tilbyde specielt tilpasset bagbelyst logo. Jeres logo vil således kunne skinne gennem den ubrudte hvide Corian®. Send dit logo til os pr. mail grape@grapedesign.dk og vi vender tilbage med en tillægspris

Linak DESKLINE®

Vi bruger Linak DESKLINE® høj kvalitets 0 Watt løftesøjler til de integrerede hæve/sænke arbejdspladser i alle vores receptioner, pulte og talerstole.

Grape Lectern 2 talerstol og pult i Corian® er perfekt til at indramme taleren på scenen eller værten i restauranten. Grape Lectern 2 talerstol fanger med sit enkle design opmærksomheden uden at distrahere. Designet er ligesom det gode håndværk 100% dansk. Indvendigt har Grape Lectern 2 god plads til at indholde og skjule kabler, stik og elektronik. Og bordpladen kan leveres med udskæringer til jeres AV midler.


Oprindelig designet til The Square Hotel

Vi udviklede oprindeligt Grape Lectern 2 talerstol og pult til restauranten hos The Square Hotel i København, hvilket gav inspiration til den kubistiske form. Opgaven var egentlig at finde en ny pult med hæve/sænk. Men vi følte os inspirerede af The Square navnet og kom op med det enkele kubistiske design. Siden har Grape Lectern 2 bl.a. fundet vej til et krydstogtskib, til Cleveland Clinic i Abu Dhabi og Pacific Energy Center i San Francisco (herunder) samt til LEGOLAND Hotel og Konference i Billund.


Vælger I den hvide Grape Lectern 2 talerstol, kan vi tilbyde bagbelyst logo, som det vi fx har lavet til The Square. Det skal dog tilpasses til at ligge indenfor en ramme på 300 x 100 mm og være rimeligt enkelt. Når lyset slukkes er logoet i øvrigt helt usynligt.