Grape Lectern 1 talerstol og pult small i bølgepap
Brands » Grape »

Grape Lectern 1 talerstol og pult small i bølgepap

Designet af Christian Nygaard for Grape
Vælg størrelse
Vælg farve og materiale
DKK 28.000,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 4 til 6 uger
Varenr.:
GR-LEC1-SM-CC
Farver og materialer

Front: Brunt laserskåret bølgepap
Top og sokkel: Sort pulverlakeret stål
Bordplade: Sort pulverlakeret aluminium

Specifikationer

Højde: 117 cm
Bredde: 73 cm
Dybde: 50 cm

Small passer til laptops

Grape Lectern 1 small passer til laptops op til 15''. Hvis det ikke er nok, har Grape Lectern 1 medium f.eks. plads til en Apple iMac 27''. Klik på medium knappen øverst for flere detaljer.

Mulighed for logo

Logo i pulverlakeret stål er en ekstra mulighed. Hvis du er interesseret i at høre mere, så giv os et kald på +45 38 878 800.

Det er ikke meningen, at talerstole eller pulte skal stjæle billedet. Men samtidigt må de dog alligevel gerne udstråle, at her er der tænkt over detaljen - fx, at "her er vi bæredygtige og designbevidste". Og det er lige præcist det, Grape Lectern 1 kan med sine bløde imødekommende former, enkle formsprog og interessante materialevalg.


Strukturelt design og bløde kurver

Grape Lectern 1 og Grape Reception i laserskåret pap deler samme enkle konstruktion. Integrerede stålstænger og synlige skruer spænder top og bund hårdt sammen omkring det stablede pap. Da der ikke bruges lim til samlingen, bliver det i tilgift enkelt at skifte beskadiget pap, hvis uheldet skulle være ude. Derved bliver Grape Lectern 1 også en af verdens mest bæredygtige talerstole og pulte. Et fint statement lige der, hvor I møder jeres omverden.Grape Lectern 1 talerstol i Corian®

Den første Grape Lectern 1 talerstol og pult er udgaven med front i stablet, laserskåret bølgepap. Vi designede den oprindeligt som et bæredygtigt showpiece til Building Green 2013. Men massiv interesse og øget fokus på bæredygtigt inventar fik os til at lancere den som et standardprodukt i to størrelser. Den imødekommende form blev hurtigt populær. Derfor tilføjede vi senere en ny Grape Lectern 1 talerstol og pult i samme design, men med front i Corian® Glacier white. Den helt rene hvide overflade er velegnet til placering af virksomhedens logo skåret i film.Individualiserede talerstole

Grape Lectern 1 talerstol og pult kan tilpasses helt individuelt. Bed os fx om at levere ekstra hylder til din talersol. Eller endnu vildere som dengang indretningsarkitekten Hanne Friberg så sit snit til at konvertere en Lectern 1 i str. medium til et dekorativt kaffemøbel. Eller hvad siger du til forvandlingen fra talerstol til arbejdspult?