Brands » Grape »

Grape Dining hæve-sænke spise- og mødebord med indigo kork

Designet af Christian Nygaard for Grape
Vælg farve
DKK 39.000,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 5 til 8 uger
Varenr.:
GR-DINING-CO-IN
Farver og materialer

Bordplade: Sort gennemfarvet MDF med indigo korktop
Stel: Sort pulverlakeret stål

Specifikationer

Højde: 72-138 cm
Længde: 230 cm
Bredde: 100 cm

Vedligehold og patinering

Korken på toppen af Grape Dining er et spændende alternativ til læder og har på mange måder de samme egenskaber. Fx patinerer korken over tid på samme måde som læder. Rengøring sker med fugtig klud eller svamp. Evt. med lidt mild sæbe. Spørg os evt. om billeder af hvordan korken patinerer.

Det er ofte ikke muligt at finde plads til et traditionelt hæve-sænke skrivebord til hjemmearbejdet uden at gå på kompromis med æstetikken i en ellers smagfuld indretning. Derfor tilbringes en stor del af hjemmearbejdsdagene for de flestes vedkommende ved spisebordet, hvor hæve-sænke bordets ergonomiske og funktionelle fordele derved biver et afsagn. Grape Dining med hæve-sænk blev designet netop for at løse denne udfordring. Faktisk af Grapes designer på bestilling hjemmefra.


Spise- og møde-bord med skjult hæve-sænk

Når Grape Dining er kørt helt ned, skal du kigge nøje efter for at se, at der inde i hvert ben gemmer sig en ægte løftesøjle normalt brugt til professionelle hæve-sænke skriveborde. For at kamuflere bordets sande natur yderligere kan blue-tooth betjeningen endda gemmes i stellet og højdejusteringen overgå til en smart app på din telefon. Er du ikke så meget til app-styringen, kan betjeningen enkelt flyttes frem til en fortsat diskret placering.Grape Dining blev oprindeligt designet som et spisebord. Men det er naturligvis også muligt at bruge Grape Dining som et luksus skrivebord eller som hæve-sænke mødebord til dynamiske møder.


Kork eller andet på toppen

Bordet i billederne er med slidstærk kork på gennemfarvet sort MDF med bivoksbehandlede sider. Det giver et utroligt lækkert “touch and feel” samt et virkelig cool og holdbart udtryk. Korken, der kan betragtes som et vegansk alternativ til læder, fås i flere lækre farver. Er du ikke så meget til kork, kan du også på forespørgsel få klassiske bordplader med fx finer, linoleum eller Corian® på toppen.Bordpladens vedligehold

Den vandafvisende kork på toppen tåler både vand, mad og rødvin. Rengøring sker med opvredet klud eller blød svamp evt. med lidt mild sæbe. Genstridige pletter fra fx rødvin eller kaffe fjernes forsigtigt med pletfjerner. Korken patinerer ligesom læder smukt over tid. Kanten i gennemfarvet MDF vil altid være sort. Skulle den en dag virke mat, kan den enkelt friskes op med lidt bivoks på en klud. Da kanten er i gennemfarvet MDF, er det i øvrigt også muligt at fjerne små hakker med en let afslibning inden ny bivoks påføres.