Brands » Grape »
»
»

Grape Dining hæve-sænke spise- og mødebord med brun kork

Designet af Christian Nygaard for Grape
Vælg farve
DKK 39.000,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 5 til 8 uger
stk
Varenr.:
GR-DINING-CO-BR
Farver og materialer

Bordplade: Sort gennemfarvet MDF med brun korktop
Stel: Sort pulverlakeret stål

Specifikationer

Højde: 72-138 cm
Længde: 230 cm
Bredde: 100 cm

Vedligehold og patinering

Korken på toppen af Grape Dining er et spændende alternativ til læder og har på mange måder de samme egenskaber. Fx patinerer korken over tid på samme måde som læder. Rengøring sker med fugtig klud eller svamp. Evt. med lidt mild sæbe. Spørg os evt. om billeder af hvordan korken patinerer.

Mange med hjemmearbejde savner muligheden for at kunne hæve og justere bordet. Men eftersom det kan være en udfordring at placere et traditionelt hæve/sænke-bord i et smagfuldt indrettet hjem, bliver det desværre ofte et blivende afsagn. Grape Dining er løsningen.


Spisebord med undercover hæve/sænk

Når Grape Dining er kørt helt ned, skal du kigge nøje efter for at se, at der i hvert ben gemmer sig en ægte skrivebords-løftesøjle. For at kamuflere bordets sande natur yderligere kan blue-tooth betjeningen endda gemmes i stellet og højdejusteringen overgå til en smart app på din telefon. Er du ikke så meget til app-styringen, kan betjeningen enkelt flyttes frem til en diskret placering.


Kork eller andet på toppen

Bordet i billederne er med slidstærk kork på gennemfarvet sort MDF med bivoksbehandlede sider. Det giver et eksklusivt “touch and feel” samt et virkelig cool og holdbart udtryk. Korken, der kan betragtes som et vegansk alternativ til læder, fås i flere lækre farver. Er du ikke så meget til kork, kan du også på forespørgsel få klassiske bordplader med fx finer, linoleum eller Corian® på toppen.


Vi kalder bordet Grape Dining for et hæve/sænke-spisebord, fordi det oprindelig er tænkt som et sådan. Men det er naturligvis tilladt at tænke ud af boksen og bruge Grape Dining som et luksus skrivebord eller måske som hæve/sænke-mødebord til dynamiske møder.Korkens vedligehold

Den vandafvisende kork tåler både vand, mad og rødvin. Rengøring sker med opvredet klud eller blød svamp evt. med lidt mild sæbe. Genstridige pletter fra fx rødvin fjernes med pletfjerner. Korken patinerer ligesom læder smukt over tid. Kanten i gennemfarvet MDF vil altid være sort. Skulle den en dag virke mat, kan den enkelt friskes op med lidt bivoks på en klud.