Brands » Grape »

Grape 12 akustik-pendel E27, large Ø90 cm, Cloud

Designet af Mathias Petersen for Grape
Vælg størrelse og lyskilde
Vælg farve på den akustiske filt
Farverne er vejledende
DKK 8.900,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 4 til 6 uger
Varenr.:
GR-12-LG-E27-103
Farve og materiale

Skærm-lameller i Archisonic® 103 Cloud akustisk PET-filt, sort pulverlakeret stål ramme (RAL 9005 FS), indvendig hvid opal diffuser i PETG.

Dimensioner

Diameter: 90 cm
Højde: 40 cm
Ophæng: 3x3 meter wire og kabel
Vægt: 11,5 kg

Teknik

System: 3xE27 retrofit (max 3x15W LED)
Medfølgende pære: 3 stk 10,5W LED / 1521 lumen / 3000K
Spænding: 220-240V AC 50/60Hz

Grape 12 akustiklampe og storrumspendel opstod som et bachelor-projekt i produktudvikling og teknisk integration på KEA. Og som navnet antyder fik Mathias Petersen et rent 12-tal for den alsidige akustiklampe. Mathias var da også i gode hænder med Grapes to eksperter indenfor hhv. belysning og akustik som sparringspartnere under hele forløbet fra problemformulering til prototype.Grape 12 akustiklampe og storrumspendel er den perfekte 2-i-en løsning til at kombinere god belysning med effektiv støjreduktion.

- Christian NygaardI to tilfælde er der især brug for at give belysning og støjabsorberende materialer samme placering. Og i begge tilfælde kan lys og akustik med fordel kombineres som akustiske lamper. Det første tilfælde er de områder hvor talestøj opstår. Det kan være ved mødebordet, kantinebordet eller andre steder hvor mennesker mødes. Over borde er Grape 12 medium med en diameter på 50 cm ofte den bedste størrelse. Den giver således både godt lys på bordet og absorberer talestøj præcis der, hvor den opstår. For at få det bedste lys og det bedste “lyd-tæppe” anbefales det at hænge Grape 12 relativt tæt sammen. Grape 12 medium leveres med E27 fatning og retrofit LED pære.


I to tilfælde er der især brug for at give belysning og støjabsorberende materialer samme placering. Og i begge tilfælde kan lys og akustik med fordel kombineres til akustiske lamper.

Det andet tilfælde er etablering grundbelysningen og akustiske absorbenter til den generelle rum-akustik. Begge dele placeres ofte bedst under loftet og kan derfor med fordel håndteres med akustiske storrumspendler. Hvis rummet har en fornuftigt lofthøjde (350 cm eller mere) er Grape 12 large med en diameter på 90 cm og en højde på 40 cm et attraktivt bud, som både giver et behageligt lys og for hver pendel bidrager med et kalkuleret ækvivalent absorptionsareal på 1 kvm. Fordi Grape 12 er en ægte storrumspendel giver vi valget mellem 3 x E27 retrofit og ægte kvalitets LED board med ekstern DALI / Push DIM driver. Grape 12 large kan naturligvis også hænge over jeres borde.Den bæredygtige side af sagen

Grape 12 indeholder ud over lys-komponenter Archisonic® Felt og to pulverlakerede metalskiver. Architonic® Felt er bæredygtigt fremstillet af mindst 60% brugte plastikflasker og har ECO-labels som Cradle to Cradle og SCS Recycled Content. Metalskiverne er danskproducerede af en ISO 14001 og FSC certificeret fabrikant. Efter samlingen hos Grape køres lamperne for det meste direkte til lokale kunder i el-dreven varevogn eller sendes GLS, som også har en miljøvenlig politik. Lamperne er let genanvendelige, da de er mekanisk samlet og derfor nemt kan kildesorteres.Farver og størrelser

Grape 12 lampen fås i to størrelser: Medium (Ø50 cm, højde 40 cm) samt Large (Ø90 cm, højde 40 cm). Begge størrelser fås i alle Archisonic® Felt farver. Så Grape 12 skulle passe ind i de fleste indretninger.
Solid akustisk værdi pr. krone

Designet og valget af materialer har gjort Grape 12 til et stærkt bud på den akustiske værdi målt som ækvivalent absorptionsareal per investeret krone. Grape 12 large har således et areal på omkring 1 kvm, mens medium udgaven har et areal på 0,4 kvm. Kontakt os endelig for yderligere dokumentation.