Brands » Grape »

Archisonic® materialeprøve
317 Grove

By Impact Acoustic®
Vælg størrelse og lyskilde
Vælg farve på den akustiske filt
Farverne er vejledende
DKK 10,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 2 til 3 dage
Varenr.:
317-grove
Farverne er vejledende. Der er således risiko for at billederne ikke gengiver farverne 100% korrekt på din monitor. Bestil derfor for en god ordens skyld materialeprøver af dine foretrukne farver. Prisen inkluderer fragt.

Da Mathias Petersen i forbindelse med sit bachelor-projekt i produktudvikling og teknisk integration med udgangspunkt i Grape's univers skulle arbejde med akustik og belysning, var det naturligt at lade projektet materialisere sig i en ny akustiklampe. Da Mathias afsluttede bachelor-forløbet med et rent 12-tal, var det oplagt at døbe den nye lampe Grape 12.God belysning og behagelige akustiske forhold er to af de vigtigste elementer, når indretninger skal skabe rammer for trivsel og inspiration. Den akustiske pendel lampe Grape 12 er den perfekte 2-i-en løsning.Farver og størrelser

Grape 12 lampen fås i tre størrelser: Small (Ø35 cm, højde 28 cm), Medium (Ø50 cm, højde 40 cm) samt Large (Ø90 cm, højde 40 cm). Small og medium fås som standard i mørkegrøn 317 Grove), sort (550 Raven) og lys beige (107 Linen). Hertil kommer muligheden for at vælge mellem de resterende 29 Archisonic® farver på forspørgsel. Large fremstilles på bestilling i alle 32 farver.
God akustik og behageligt lys

De lodrette lameller skåret i Archisonic® akustisk filt absorberer og diffuserer stående lydbølger effektivt. Derved bliver den akustiske pendel Grape 12 lampe et godt værktøj, når støjen i indretninger skal bekæmpes. Alle tre størrelser lamper afskærmer lyskilderne med opale diffuser-rør. Det giver et behageligt blændfrit lys. Grape 12 large kommer med diffuser-bundplade fordi den ofte vil blive brugt som storrumspendel. Small og medium er med E27 fatning til LED retrofit (høj kvalitet E27 LED pære medfølger). Large leveres med 3 stk. E27 pærer eller med professionelt Philips LED board (Ra>90/3000K) styret af ekstern DALI / PUSH DIM driver.