Astoria 5, Astoria Spot og Astoria Line

Astoria 5, Astoria Spot og Astoria Line

Designet af Panzeri teknisk afdeling
Ring for pris

Astoria er et dynamisk og modulært lys-system designet til at gøre lysdesignet i din indretning inspirerende og trivselsskabende. Systemet består af tre typer lamper samt magnetiske 48V lavspændingsskinner til hhv. nedhængning, påbygning eller indbygning. Derved kan de tre typer lamper placeres og omplaceres hurtigt og fleksibelt uden brug af værktøj.


Astoria 5 - justerbart spot


Astoria 5 er et justerbart spot i støbt aluminium og med en højeffektiv LED samt integreret adapter til Astoria seriens 48V lavspændingsskinner. Spottet et komplet med anti-genskin reflektor og termoplastisk medium-beam linse. Fås både med 2700K og 3000K farvetemperatur (RA>90 og 508 lumen).


Vælg mellem de justerbare spots i hvid, sort, mat messing finish, bronze finish og titanium finish, alle med sort arm og bagside.Astoria Spot


Astoria Spot er et lineært LED-modul til Astoria seriens magnetiske 48V lavspændingsskinner. Modulet, der fås i to længder (30 og 60 cm), er med sort pulverlakeret krop i ekstruderet aluminium. Hvert lille spot er med 30° stråle polycarbonat linse og plastikcover. Astoria Spot modulet kan, hvis det ønskes, DALI-styres.Astoria Line


Astoria Line er ligesom Astoria Spot et lineært LED modul til Astoria seriens 48V skinner. Forskellen er. at Astoria Line er med opal diffuser og derfor med et mere blødt og mindre kontrastfuldt lys. Astoria Line findes i 60 cm og kan ligesom Astoria Spot DALI-styres.