Brands » molo »

softseating lounger - Ø152 cm, højde 41 cm, sort kraftpapir

designet af Stephanie Forsythe og Todd MacAllen for molo - @studio_molo - repræsenteret af Grape i Skandinavien
Vælg farve og materiale
DKK 31.300,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 3 til 4 uger
Varenr.:
SS-P-BK-16-60-LNGR
Størrelse

Diameter: Ø152 cm
Højde: 41 cm

Farve

Sort

Materiale

Det robuste kraftpapir giver loungeren et smukt og organisk udtryk. Over tid vil overfladen af loungeren blive trykket lidt sammen. Men materialet og konstruktionen gør, at det egentlig bare bliver til en smuk patinering med ekstra spil og historie om hvordan loungeren er blevet brugt.

molos softseating lounger er det største og mest imponerende siddemøbel i molos sortiment. Og med en diameter på 152 cm til 215 cm er den store skåleformede lounger da også lidt af et statement. softseating lounger deler konstruktion med molos softseating stools. For at gøre den håndterbar er loungeren delt i tre "lagkagestykker". Den fås i hvid og alu Tyvek® samt i brun, sort og indigo kraftpapir. Den største er den brune i kraftpapir med en diameter på 215 cm. Den mest kompakte der den storte kraftpapir med en diameter på 152 cm. De øvrige er 190 cm i diameter.

photo by molo - @studio_molo

photo by molo - @studio_molo

photo by molo - @studio_molo

Som med molos øvrige softseating møbler skal man forvente noget patinering. Det kommer især til udtryk ved at det øverste af honey-comb strukturen trykkes ned og tager form efter brugen. Det giver et varieret udtryk og en bedre komfort.

photo by molo - @studio_molo