• AKUART akustiske billeder og rumdelere

AKUART akustiske billeder og rumdelere

AKUART er højkvalitets design løsninger til regulering af akustikken i alle typer indretinger. Konceptet forener akustiske materialer og print til lyd-absorberende billeder og skærmvægge. AKUART’s løsninger kendetegnes ved at være effektive og stilrene.

Vælg selv motivet

AKUART har et omfattende galleri af motiver. Men det stopper ikke her. For det er nemlig også muligt at få AKUART leveret med egne motiver. Grape samarbejder endda med dygtige fotografer, til når der er brug for helt nye motiver. Derfor kan de akustiske billeder også enkelt blive fx portrætter af jeres medarbejdere eller billeder af jeres produkter eller domicil.

AKUART akustiske rumdelere med print

AKUART har videreudviklet deres billeder til også at kunne være dekorative og effektive akustiske rumdelere. Det kan live op i enhver indretning. Prøv fx at forestille dig en opdeling med grønne hække printet på de akustiske rumdelere.

Køb AKUART her - så giver vi jer gode råd om akustikken med på vejen

Vil du gerne have sikkerhed for, at I vælger de rigtige AKUART billeder, at arealet er stort nok og at I hænger billederne de rigtige steder. Så kan det være godt at vide, at vi hos Grape med glæde giver jer kompetent rådgivning med på vejen. Og du kan selv vælge om det skal være i form af en snak på telefonen eller et møde her hos os. Ring indledningsvis og spørg efter Christian.