Grape Space rumdeler og skærmvæg, højde 117 cm
Brands » Grape »

Grape Space rumdeler og skærmvæg, højde 117 cm

Designet af Christian Nygaard for Grape
Vælg højde
DKK 6.500,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 1 til 4 uger
Varenr.:
GR-SPA-5
Størrelse

Højde: 117 cm
Længde: 97 cm
Tykkelse: 5 cm

Farve

Spagnumbrun

Materiale

Kogt og komprimeret granulat af det yderste lag af barken fra korkegen. Ingen tilsætningsstoffer.

Åbne kontorer er en udfordring for arbejdsmiljøet i moderne virksomheder, og flere undersøgelser viser, at især talestøj går hårdt ud over trivsel og produktivitet. Den akustiske rumdeler og skærmvæg Grape Space knuser langt fra alle problemer, men den er med sine fremragende akustiske egenskaber et godt sted at begynde.

Grape Space supplerer Grape's sortiment af akustiske produkter i bæredygtigt naturkork. Det spagnumbrune materiale har ud over sine fine akustiske egenskaber også en varm og venlig indvirkning på det visuelle udtryk i indretningen.

Den organisk formede fod på Grape Space kæler for det visuelle, men er også yderst funktionel, fordi den aldrig rigtig kommer i vejen for rullende kontorstole eller spænder ben for forbipasserende kollegaer.


Duften af kork

De spagnumbrune korkplader fremstilles ved at et groft granulat korkegens bark presses og koges med 350 grader varm vanddamp. Behandlingen frigør korkens egen bindemiddel (resin) og gør korken til en homogen klods, der efterfølgende skæres i skiver. Processen tilfører en behagelig let brændt duft og er med til at give korken den fine mørke glød. Ligesom duften af ny bil af-dufter den dog med tiden.Specifikationer:

Grape Space er fremstillet i CO2-negativt naturkork og genanvendeligt pulverlakeret stål. Længden er 97 cm, og de fire højder er 117 cm, 140 cm, 163 cm og 186 cm.