ZERO ROUND Ø122 cm uden driver, sort aluminium, 2700K

Designed by Enzo Panzeri
Vælg diameter
Vælg farvetemperatur
Vælg farve
DKK 10.360,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 4 til 5 uger
Varenr.:
M10302.125.0510
Farve og materiale

Sort pulverlakeret ekstruderet aluminium

Specifikationer

Diameter: 122 cm
Højde: 3 cm
Forbrug: 62W
Output: 5099lm
Farvetemperatur: 2700K, Ra>90
Driver: Tilkøbes*

* Vi tilbyder DALI / PUSH DIM driver gemt i baldakin eller tilsvarende løs ekstern driver til at gemme væk fx over nedhængt loft. Kontakt os for mere information

Zero er en moderne familie af pendler og væglamper fra italienske Panzeri. Den første lampe i serien var den lige Zero væglampe. Siden hen, da de cirkelformede lamper med rette blev populære i alle typer indretninger, introducerede Panzeri den cirkelformede pendel Zero Round. Det minimalistiske design med det indvendige LED lys giver Zero Round og dens store familie en utrolig fin lethed og spredning af lyset samt i tilgift nogle fine dekorative skyggeeffekter. Find resten af serien under relaterede produkter nederst på siden.

Zero Round er ikke alene. Fx kan du som vist i billedet herover sætte den sammen med Zero Round Acoustic og/eller måske Arena Acoustic. Find dem under relaterede nederst på siden.

Zero Round er med sit fine slanke profil den letteste af Panzeris cirkelformede pendler. Brug vælgerne til at finde jeres favoritter blandt tre størrelser, fem farver og to farvetemperaturer på lyset. Og spørg endelig efter mere information om de andre ophængningsmuligheder som ses her på siden.