MURANÉ R lysekrone uden driver, diameter 109 cm,
mat sort

Designet af Matteo Thun og Benedetto Fasciana 2022
Vælg variant
Forventet leveringstid 4 til 5 uger
Varenr.:
M11606.110.0510
Farve og materiale

Mat sort ring i pulverlakeret ekstruderet aluminium, glaskugler i klar bronzefarvet mundblæst glas.

Specifikationer

Diameter pendel: 109 cm
Højde pendel: 10 cm
LED: 62W, 2700K, Ra>90, flux 3000lm
Driver: Ekstern - ikke inkluderet

Forespørg på produkt

Der skal tilkøbes driver til Murané R og som billlederne viser kan den smukke lysekrone kombineres i flere spændende ophængninger. Klik på din favorit under "Vælg produkt" og dernæst på "Forespørg på produkt" så kontakter vi dig med priser og mere information.

De bronzefarvede håndlavede glas-kugler genererer stemningsfulde refleksioner - lidt ligesom som bølger af klart vand der rammes af lyset. Glas-kuglerne anvendes alene; på loftet, på væggen, hængende som pendler eller som Murané R lysekronen præsenteret på denne side enkeltvis eller samlet i elegante ophængte konfigurationer med flere over hinaden.

Der skal tilkøbes driver til Murané R og som billlederne viser kan den smukke lysekrone kombineres i flere spændende ophængninger. Klik på din favorit under "Vælg produkt" og dernæst på "Forespørg på produkt", så kontakter vi dig med priser og mere information.

Murané R er i sig selv en fantastisk nyfortolkning af den moderne lysekrone. Hvis I har brug for en mere skulpturel installation, kan Murané R også "stables i to eller flere lag.