HILOW pendel med sort diffuser, mat messing finish

Designet af Matteo Thun for Panzeri
Vælg konfiguration
Vælg farve
DKK 19.240,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 4 til 5 uger
Varenr.:
L02919.115.0502
Farve og materiale

Mat messing finish ekstruderet aluminium

Tekniske specifikationer

Strømforbrug: 77W
Output: 2118 lumen
Farvetemperatur: 2700K RA>90
Driver: Ekstern DALI/PUSH DIM i canopy (se tegning)
Diffuser: Sort

Mål

Lampe: 113 x 82 x 7 cm (L x B x H)
Kabellængde: 500 cm
Canopy: Højde 36 cm, diameter 5,5 cm
Vægt: 2,8 kg

Med et stort antal kompositionsmuligheder og stilrent design tilføjer Hilow lamperne et markant statement i fx receptionen, mødelokalet eller butikken. Og med hvid, sort, bronze, mat messing og titanium er det også enkelt at finde det optimale match til indretningen. Hilow pendlen på denne side er den første lampe i Hilow-serien. Du finder resten af familien under relaterede produkter herunder.

Den Mikado inspirerede lampe består af seks lysende pinde. Den sjette vender lyset modsat de fem andre. Det giver en 80/20 fordeling af lyset. Om det i pendlens tilfælde er 80% op (inddirekte) og 20% ned (direkte) eller omvendt er valgfrit. Det afhænger nemlig blot af hvordan den bliver hængt op.

Der er muligt at tilslutte op til 2 stk. Ø22 mm To-Be rør-pendler til Hilow pendlens medfølgende eksterne driver. En kombination der gør hele oplevelsen endnu mere tredimensionel. Find To-Be lampen under relaterede produkter nederst på siden.

Hilow er ikke kun en skulptur til indretningen. Med et max. output på op til 5045 lumen (pendel med opal diffuser) er den også en effektivt lampe til grundbelysningen i det fleste typer indretninger. Naturligvis er den med DALI / PUSH DIM, så de mange lumen også kan dæmpes.

Hilow pendel leveres standard med enten opal eller sort diffuser. Skal det mikses, så den ene side er med sort og den anden med opal, kan det også bestilles uden merpris.