DIP loftlampe, finstruktur hvid

Hangar Design Group
Vælg variant
DKK 6.700,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 4 til 5 uger
Varenr.:
P08428.090.0502
Farve og materiale

Hvid finstruktur aluminium

Specifikationer

Diameter hoved: 25 cm
Højde: 45 cm
Længde: 112 cm
Vægt: 2,2 kg
Forbrug: 18W
Output: 1.931 lumen
LED: 2700K, Ra>90
Driver: DALI / Push Dim integreret

Panzeris DIP lampeserie, skabt af det anerkendte italienske Hangar Design Group, er en moderne fusion af elegance og innovativt design kombineret med den bedste lys-teknologi. Hver lampe er designet omkring det samme lampehoved med en diameter på 25 cm. Derved bidrager serien til den røde tråd hele vejen igennem din indretning.


DIP gulvlampen til idendørs brug fås i fem varianter: Travertine med lampe i hvid, travertine med lampe i bronze finish, sort marmor med sort lampe, sort marmor med lampe i bronze finish og som den femte sort marmor med lampe i champagne finish. Hertil kommer udendørs varianten, som fås i fire monokrome pulverlakeringer. Du finder udendørs lampen nederst under relaterede - og den må du naturligvis gerne tage med indenfor.


DIP pendlen er med et dæmpbart (D/P) output på hele 1931 lumen en utrolig agil lampe, der kan bruges til alt fra stemningsskabende lys over cafebordet til at give tilstrækkeligt med arbejdsbelysning i kontorindretninger, hvor man ønsker at undvære skrivebordslampen. DIP pendlen kommer med 3 meter ledning, driver integreret i baldakin, samt i mat sort, finstruktur hvid samt bronze- og champagne-finish.


For dem, der søger at skabe en subtil, men iøjnefaldende belysning, er DIP væglampen det ideelle valg. Hangar Design Group har skabt denne lampe med fokus på detaljer og enkle linjer, der giver et tidløst udtryk. Den buede stang gør også DIP væglampe til en lillesøster til gulvlampen.


DIP loftlampe er med svingbar arm og roterbart hoved. Derved kan det dæmpbare lys med et max output på 1931 lumen vendes og drejes efter ønsket stemning med direkte eller inddirekte lys. DIP loftlampe fås i mat sort, finstruktur hvid, bronze og champagne.