softseating lounger - Ø190 cm, højde 41 cm, indigo kraftpapir

designed by Stephanie Forsythe and Todd MacAllen for molo
Vælg farve og materiale
DKK 39.000,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 3 til 4 uger
Læg i kurv
kolli af 1 stk
Varenr.:
SS-P-BU-16-84-LNGR
Størrelse

Diameter: Ø190 cm
Højde: 41 cm

Farve

Indigo blå

Materiale

Det robuste kraftpapir giver loungeren et smukt og organisk udtryk. Over tid vil overfladen af loungeren blive trykket lidt sammen. Men materialet og konstruktionen gør, at det egentlig bare bliver til en smuk patinering med ekstra spil og historie om hvordan loungeren er blevet brugt.

molos softseating lounger er det største og mest imponerende siddemøbel i molos sortiment. Og med en diameter på 152 cm til 215 cm er den store skåleformede lounger da også lidt af et statement. softseating lounger deler konstruktion med molos softseating stools. For at gøre den håndterbar er loungeren delt i tre "lagkagestykker". Den fås i hvid og alu Tyvek® samt i brun, sort og indigo kraftpapir. Den største er den brune i kraftpapir med en diameter på 215 cm. Den mest kompakte der den storte kraftpapir med en diameter på 152 cm. De øvrige er 190 cm i diameter.

Som med molos øvrige softseating møbler skal man forvente noget patinering. Det kommer især til udtryk ved at det øverste af honey-comb strukturen trykkes ned og tager form efter brugen. Det giver et varieret udtryk og en bedre komfort.