Brands » molo »

softseating fanning stool - højde 46 cm, diameter 41 cm, hvid Tyvek®

designed by Stephanie Forsythe and Todd MacAllen for molo
Vælg størrelse
Vælg farve og materiale
DKK 4.250,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 3 til 4 uger
Varenr.:
SS-T-WH-18-16
Farve og materiale

Hvid Tyvek®

Størrelse

Højde: 46 cm
Diameter: 41 cm

Materiale

Tyvek® materialet er fremstillet ved at valse PET fibre. Det giver et udtryk der minder om håndlavet papir. Tyvek® bruges fx også som underlag til tage, sikkerhedskuverter og sko!

Beskrivelse

softseating deler cellestruktur med molo’s cloud lamper og softwall system. Puf møblerne og den store lounger foldes derfor let sammen og gemmes væk, når de ikke er i brug.

molos softseating fanning stools foldes hurtigt ud og låses med indbyggede magneter. Sammenfoldet fylder møblet kun en brøkdel og kan derfor enkelt gemmes væk på en hylde, under sofaen eller stables bag en dør, når det ikke er i brug. molos softseating stools er også anvendelige som loungeborde, sideborde og podier.

photo by molo - @studio_molo

photo by molo - @studio_molo

photo by molo - @studio_molo

photo by molo - @studio_molo

photo by molo - @studio_molo


Vi bliver så glade, når du vælger originalen!

molos soft produkter bliver kopieret af svage sjæle. Produkterne brandes og re-brandes og markedsføres typisk med europæiske virksomheder som skruppelløse mellemmænd. Kopierne i dårlig kvalitet er desværre flere gange nået til Danmark og senest fundet vej til danske butikker gennem en dansk agent. Producenten pynte sig endda med lånte fjer som falske EUIPO designbeskyttelser og Red Dot awards. Vi har samarbejdet med molo siden 2005 og ved derfor, at molos softseating er originalen, så vælg den, hvis du vil være med til at værne om den gode ide og den høje bæredygtige kvalitet.